Το νέο, τριετές συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Καφές
Το νέο, τριετές, συμβόλαιό του υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Καφές, που έγινε ο έκτος παίκτης που ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους». Από ίωση ταλαιπωρούνται Καψής και Σούερ, κλινήρης παραμένει ο Ριβάλντο, αποχώρησε από την προπόνηση ο Μπαμπανγκίντα.
66
Το νέο, τριετές, συμβόλαιό του υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Παντελής Καφές, που έγινε ο έκτος παίκτης που ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για τρία χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Καφέ» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ.
Παραμένουν σε εκκρεμότητα των Μαυρογενίδη, Σούρερ, Βάλλα που λήγουν στις 30 Ιουνίου καθώς και αυτά των Καστίγιο, Κωστούλα και Πατσατζόγλου, που ολοκληρώνονται στις 31 Δεκεμβρίου.
Το θέμα είναι ανοιχτό, καθώς ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα φύγουν. Σίγουρα πάντως κάποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν, αφού το ρόστερ είναι ήδη γεμάτο.
Έχουν γίνει ήδη μεταγραφές (Μπούτινα, Νε, Ζαβλάκοφ, Ντομί), θα πραγματοποιηθούν κι άλλες (π.χ. Σίμουνιτς, Μπόρχα, ίσως Αντζας), ενδέχεται να υπάρξει και επιστροφή (Παππάς), οπότε σίγουρα κάποιοι θα φύγουν, με πιθανούς προς αναχώρηση ακόμα και παίκτες των οποίων τα συμβόλαια δεν λήγουν εφέτος (π.χ. Ντάνι, Λέμενς, Κυριάκος, ίσως Καψής, Μπουλούτ, Βενετίδης).
Στον αγωνιστικό τομέα, τα προβλήματα αυξήθηκαν, αντί να μειωθούν, καθώς από ίωση ταλαιπωρούνται οι Καψής και Σούρερ. Ο πρώτος πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και το ιατρικό επιτελείο του έδωσε την αντιβίωση που πρέπει να ακολουθήσει, ενώ ο δεύτερος παρέμεινε στο σπίτι του.
Κλινήρης παραμένει και ο Ριβάλντο. Ο Καστίγιο ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ οι Τουρέ και Νε συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.
Από την προπόνηση αποχώρησε ο Μπαμπαγκίντα, ο οποίος δέχθηκε μια κλωτσιά στον αστράγαλο και παρουσίασε αιμάτωμα, όμως ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442