Ο ΟΠΑΠ αφήνει ανοιχτή την υπόθεση εισόδου των ελληνικών ομάδων στο «Πάμε Στοίχημα»
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο ΟΠΑΠ να συμπεριληφθούν στο «Πάμε Στοίχημα» αγώνες από το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ επέρριψε ευθύνες για την καθυστέρηση στην παραιτήσεις του προέδρου και των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού
26
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο ΟΠΑΠ να συμπεριληφθούν στο «Πάμε Στοίχημα» αγώνες από το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε την Παρασκευή.
Ο Οργανισμός αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ουδόλως μπορεί από τούδε να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν ορισμένοι αγώνες ελληνικών ομάδων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στους διαγωνισμούς του παιχνιδιού «Πάμε Στοίχημα», ενώ επιρρίπτει ευθύνες για την καθυστέρηση στην ένταξη των αγώνων των ελληνικών ομάδων στο διαγωνισμό στις παραιτήσεις του προέδρου και των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ:
«Εξ’ αφορμής σημερινών σχετικών δημοσιευμάτων – κατά το περιεχόμενο των οποίων αναβάλλεται για τον προσεχή μήνα Σεπτέμβριο η ένταξη αγώνων ελληνικών ομάδων στο παιχνίδι «Πάμε Στοίχημα» – από την Διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοινώνονται τα εξής :
α.- Είναι, ασφαλώς, αυτονόητο ότι η παραίτηση του προέδρου και των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και η εντεύθεν ανάγκη της ανασυγκρότησής της, συνιστά γεγονός απρόβλεπτο, που δεν ήταν δυνατό να συνεκτιμηθεί, ως προς το χρόνο ολοκλήρωσης των διαδικασιών οι οποίες απαιτούνται για την ένταξη αγώνων ελληνικών ομάδων στο παιχνίδι «Πάμε Στοίχημα».
β.- Ήδη υπεγράφη από τον αρμόδιο υφυπουργό η απόφαση διορισμού των νέων Μελών της κατά τα άνω Επιτροπής, αναμένεται δε η άμεση δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
γ.- Κατά συνέπεια, ουδόλως μπορεί από τούδε να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν ορισμένοι αγώνες ελληνικών ομάδων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στους διαγωνισμούς του παιχνιδιού «Πάμε Στοίχημα», δηλαδή πριν από τον προσεχή μήνα Σεπτέμβριο ο οποίος και σηματοδοτεί, κατά κανόνα, την έναρξη κάθε νέας αγωνιστικής περιόδου.
δ.- Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αυτονόητη η βούληση της ΟΠΑΠ Α.Ε. για τη διασφάλιση της προαναφερόμενης δυνατότητας – δηλαδή αυτής που καταλαμβάνει έστω και αγώνες των τελευταίων ημερών της διανυόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου – κατεύθυνση προς την οποία η Διοίκηση της Εταιρείας εκδηλώνει κάθε πρόσφορη και αναγκαία ενέργεια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442