
Τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Μάρκο Νε
Για δεύτερη φορά ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μάρκο Νε. Ο Αφρικανός μέσος συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Λούβαρη και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Η πρώτη ανακοίνωση της συμφωνίας μαζί του είχε γίνει στις 4 Ιανουαρίου.
66
Για δεύτερη φορά ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μάρκο Νε. Ο Αφρικανός μέσος συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Λούβαρη, ενώ μαζί τους ήταν και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ντιμίτρι Σέλουκ.
Ο Νε, που γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1983, υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια και αμέσως μετά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας, τριετούς διάρκειας, με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Νε, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λούβαρης με τον ποδοσφαιριστή και με τον μάνατζέρ του Ντιμίτρι Σέλουκ, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας. Ο Μάρκο Νε θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας από την 1η Ιουλίου 2006».
Η πρώτη ανακοίνωση της συμφωνίας μαζί του είχε γίνει στις 4 Ιανουαρίου και ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε αποκτηθεί, καθώς ακολούθησαν οι Ζεβλάκοφ, Μπούτινα και Ντομί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
- Μεξικό: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Χεράτα» και… πέτσινα πτυχία
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού

