Πικρία του Γιασεμή για τον παραγκωνισμό του από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
Ο Γιασεμάκης Γιασεμή, πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ακράτητο, εξέφρασε την πίκρα του για τον παραγκωνισμό του από την αρχική ενδεκάδα. Τον Φουτσίνι, αλλά όχι και τον Βαγγελή, θα έχει ο Ντουμιτρέσκου στη διάθεσή του για το ντέρμπι «δικεφάλων».
66
Ο Γιασεμάκης Γιασεμή, πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ακράτητο, εξέφρασε την πίκρα του για τον παραγκωνισμό του από την ενδεκάδα όχι μόνο στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στο αντίστοιχο περυσινό.
«Το γκολ είναι η δουλειά μου. Χαίρομαι όταν πετυχαίνω έναν στόχο και είναι προσωπικός. Είμαι ικανοποιημένος όταν αποδεικνύω ό,τι δεν ξόφλησα όπως ενδεχομένως μερικοί πίστευαν.
» Πάντως είναι η χειρότερη χρονιά για μένα και αρκετούς συμπαίκτες μου, από οικονομική άποψη, αφού αρκετοί παίκτες είναι απλήρωτοι από το καλοκαίρι και άλλοι έχουν πάρει το 40, το 50 ή το 70% των αποδοχών τους.
» Στη νέα σεζόν κάτι πρέπει να γίνει γιατί αλλιώς δεν έχει προοπτικές η ομάδα» είπε ο 31χρονος Γιασεμή, που επέστρεψε από τα Ανω Λιόσια με μώλωπες στο δεξί μάτι.
Χωρίς τον Λάμπρο Βαγγελή – που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες – θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής.
Αντιθέτως, ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον Φουτσίνι, που διεκδικεί και πάλι θέση στον βασικό κορμό.
Η προετοιμασία του «δικεφάλου του βορρά» θα αρχίσει την Τρίτη και στην προπόνηση αναμένεται να λάβει μέρος και ο Χρήστος Μελίσσης που είχε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες.
Τον ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής – για το οποίο κυκλοφορούν από την Τρίτη 20 χιλιάδες εισιτήρια – εξέφρασε την επιθυμία να παρακολουθήσει και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ, όπως δήλωσε με την ευκαιρία εκδήλωσης του Συλλόγου Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
- Ξεκάθαρος ο Ζοσέ Μουρίνιο: «Κανείς από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μιλήσει μαζί μου»
- Χαμός στο Χοκς – Νικς και δύο αποβολές για παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια (vid)
- Ο viral οπαδός της Γιουνάιτεντ… τραυματίστηκε στο Βαλένθια – Παναθηναϊκός (pic)
- ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Βεζένκοφ: «Τιμή μας όταν έρχονται θρύλοι του αθλητισμού»
- Ανακοίνωσαν τον Τέιλορ Τζένκινς οι Μιλγουόκι Μπακς (pic)
- Κούζμα για ΣΕΦ: «Απίστευτο κοινό» – Η «ερυθρόλευκη» ανάρτηση του Αμερικανού NBAer (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442