Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Ντομί και βολιδοσκοπεί τον Σίμουνιτς
Στο Παρίσι βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Λούβαρης προκειμένου να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ντιντιέ Ντομί από τους «ερυθρόλευκους». Οι Πειραιώτες αρχίζουν τη βολιδοσκόπηση του Γιόζιπ Σίμουνιτς, που επέστρεψε στην ενεργό δράση.
66
Στο Παρίσι βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Λούβαρης προκειμένου να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ντιντιέ Ντομί από τους «ερυθρόλευκους».
Ο Γάλλος αμυντικός της Εσπανιόλ αναμένεται να υπογράψει κλειστό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ. Θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έχει ήδη αποκτήσει και τους Μπούτινα, Ζεβλάκοφ και Νε.
Παράλληλα, οι Πειραιώτες αρχίζουν τη βολιδοσκόπηση του Γιόζιπ Σίμουνιτς. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός της Χέρτα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και το Σάββατο αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Στουτγκάρδη, για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο.
Το γεγονός αυτό τον έφερε αυτομάτως στην κορυφή της λίστας του Τροντ Σόλιντ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παρακολουθήσουν την πορεία του, για να δουν πώς πάει μετά τον τραυματισμό του και δεν αποκλείεται να μεταβεί άνθρωπος του Ολυμπιακού στη Γερμανία για να τον δει στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καϊζερσλάουτερν.
Ο Σίμουνιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η προσφορά που εκτιμάται ότι θα του γίνει από τον Ολυμπιακό θα ανέρχετι στα 2,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.
Από την ελληνική αγορά, οι Πειραιώτες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον Παναγιώτη Λαγό. Αίσθηση έκαναν μάλιστα οι δηλώσεις του μεσοεπιθετικού του Ηρακλή ότι προτιμά τον Ολυμπιακό από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα.
Υπαρκτό παραμένει το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα εκδηλωθεί, καθώς εξαρτάται από πολλές παραμέτρους.
Υπάρχει παράλληλα η περίπτωση του αμυντικού του Αρη, Αβραάμ Παπαδόπουλου, που ήρθε πάλι στο προσκήνιο, καθώς τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί με τον Παρσακευά Αντζα.
Εντός των ημερών αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Αφρικανού ποδοσφαιριστή με υψηλότερους οικονομικούς όρους, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια.
Θα συζητήσουν παράλληλα τους όρους του συμβολαίου που θα υπογράψει ο νεότερος αδελφός του, Ιμπραΐμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
- Ξεκάθαρος ο Ζοσέ Μουρίνιο: «Κανείς από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μιλήσει μαζί μου»
- Χαμός στο Χοκς – Νικς και δύο αποβολές για παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια (vid)
- Ο viral οπαδός της Γιουνάιτεντ… τραυματίστηκε στο Βαλένθια – Παναθηναϊκός (pic)
- ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Βεζένκοφ: «Τιμή μας όταν έρχονται θρύλοι του αθλητισμού»
- Ανακοίνωσαν τον Τέιλορ Τζένκινς οι Μιλγουόκι Μπακς (pic)
- Κούζμα για ΣΕΦ: «Απίστευτο κοινό» – Η «ερυθρόλευκη» ανάρτηση του Αμερικανού NBAer (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442