Νέα εκτός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό, 2-0 από τον Ηρακλή
Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να περάσει από το Καυτατζόγλειο. Ο Ηρακλής... χόρεψε καλύτερα στην βροχή και επιβλήθηκε με 2-0, υποχρεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» σε δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα, ενώ παράλληλα η ΑΕΚ πλησίασε στους έξι βαθμούς ύστερα από την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής.
26
Την τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στο Καυταντζόγλειο, για την 26η αγωνιστική της Α Εθνικής. Ο Ηρακλής τον νίκησε 2-0 με δύο γκολ στα πρώτα πέντε λεπτά του κάθε ημιχρόνου.
Με τον αγωνιστικό χώρο να θυμίζει… λίμνη από την ασταμάτητη νεροποντή, αλλά και με τον Λαγό εκτός ενδεκάδας, ο «γηραιός» βρέθηκε μόλις στο 5ο λεπτό να προηγείται στο σκορ.
Σε σέντρα του Γεωργιάδη, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα, κόλλησαν και στα νερά όταν ο αμαρκάριστος Λαβάλ γύρισε προς τον Ερέρα, οπότε ο τελευταίος δεν είχε κανένα πρόβλημα από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πιέσουν για την ισοφάριση, την οποία άγγιξαν στο 18, όταν σε σέντρα του Τζόρτζεβιτς, ο Τουρέ δίπλα στο τέρμα «κατάφερε» με κεφαλιά να στείλει την μπάλα άουτ.
Στη συνέχεια διατήρησαν την υπεροχή και περιόρισαν τον Ηρακλή σε παθητικό ρόλο, όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν τους επέτρεπε να βάλουν την μπάλα κάτω και να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή του Αμπάρη. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ερέρα τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ο πολυσυζητημένος Λαγός.
Με την έναρξη του β ημιχρόνου ο Σόλιντ προχώρησε σε δύο αλλαγές. Τη μία αναγκαστικά, λόγω τραυματισμού του Κωνσταντίνου, τη δεύτερη για λόγους τακτικής, καθώς έβγαλε τον Ανατολάκη, έβαλε τον Μάριτς και γύρισε τον Τουρέ σε θέση σέντερ μπακ. Όμως, και πάλι με την συμπλήρωση του πενταλέπτου (50), ο Ηρακλής πέτυχε δεύτερο γκολ.
«Δράστης» ο Επαλέ, που εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του Τουρέ. Στο 62 ήρθε ο Μπουλούτ να κάνει λάθος γύρισμα, η μπάλα κόλησε στα νερά, αλλά ο Γεωργιάδης που την πρόλαβε την έστειλε άουτ.
Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι καταναλώθηκε σε μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου και σε απανωτά λάθη μέσα στα νερά, ο Ηρακλής αμύνθηκε σωστά, απέτυχε και ο Καφές στο 86 να σκοράρει με κεφαλιά από κοντά (που εξουδετέρωσε ο Αμπάρης) κι έτσι παρέμεινε το 2-0. Αυτή είναι η 11η σερί νίκη του «γηραιού» στο γήπεδό του.
* Το ματς παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, αλλά και ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Άγγελος Αναστασιάδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Σνάουτσνερ, Δρούγας, Κατσιαμπής, Σεγκιρί, Πουρσανίδης, Λαβάλ (83 Μουράτι), Πρίττας, Γεωργιάδης (90 Παπαποστόλου), Επαλέ, Ερέρα (44 Λαγός).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πάντος, Μπουλούτ, Σούρερ, Ανατολάκης (46 Μάριτς), Στολτίδης, Καφές, Τουρέ, Καστίγιο (81 Μπαμπανγκίντα), Κωνσταντίνου (46 Οκκάς), Τζόρτζεβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
- Ξεκάθαρος ο Ζοσέ Μουρίνιο: «Κανείς από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μιλήσει μαζί μου»
- Χαμός στο Χοκς – Νικς και δύο αποβολές για παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια (vid)
- Ο viral οπαδός της Γιουνάιτεντ… τραυματίστηκε στο Βαλένθια – Παναθηναϊκός (pic)
- ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Βεζένκοφ: «Τιμή μας όταν έρχονται θρύλοι του αθλητισμού»
- Ανακοίνωσαν τον Τέιλορ Τζένκινς οι Μιλγουόκι Μπακς (pic)
- Κούζμα για ΣΕΦ: «Απίστευτο κοινό» – Η «ερυθρόλευκη» ανάρτηση του Αμερικανού NBAer (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442