Το Αιγάλεω δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορο, λέει ο Χατζάρας-Κριτική σε παίκτες του
Ο Γιώργος Χατζάρας απέρριψε τον χαρακτηρισμό αδιάφορο για το Αιγάλεω, τονίζοντας ότι το «Σίτι» θα παλέψει για τη νίκη σε όλα τα ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα. «Δεν γυάλιζε το μάτι τους» είπε για τους Αγρίτη, Ψωμά, σχολιάζοντας την εφτινή παρουσία τους.
66
Ο Γιώργος Χατζάρας απέρριψε τον χαρακτηρισμό αδιάφορο για το Αιγάλεω, τονίζοντας ότι το «Σίτι» θα παλέψει για τη νίκη σε όλα τα ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα.
Ειδικότερα, ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστείων είπε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης:
«Δηλώνουμε επίσημα ότι το Αιγάλεω ενδιαφέρεται για τους βαθμούς και τη νίκη κόντρα στη Λάρισα. Δεν είμαστε βαθμολογικά αδιάφορο και πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι μας.
» Θα πρέπει το Αιγάλεω να δείξει το καλό του πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τη Λάρισα. Ολο μας το ενδιαφέρον εντοπίζεται σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και γενικότερα στα εντός έδρας, στα οποία πρέπει να έχουμε βαθμολογικό κέρδος.
» Το Αιγάλεω πρέπει να παίξει σαν Αιγάλεω, χωρίς να ασχολούμαστε με το τι λένε οι αντίπαλοι, αν δηλαδή έχουν στόχο το Κύπελλο ή αν έχουν το πρωτάθλημα. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι, αλλά τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο».
Ο Χατζάρας είπε ότι είναι ευχάριστο που επιστρέφει ο Νικολόπουλος και πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Κίεζεκ και συνέχισε με ατομική κριτική σε αρκετούς από τους παίκτες του:
«Με τον εφετινό Ψωμά δεν είμαστε ικανοποιημένοι, σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά δεν παύει να είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει τα μέγιστα τα προηγούμενα χρόνια.
» Αυτό συμβαίνει σε αθλητές, που μπορεί να μην έχουν μια καλή χρονιά. Θα πρέπει τα παιδιά που θα αντικαταστήσουν το Μανόλη να καταλάβουν ότι έχουν μπροστά τους μια ευκαιρία μεγάλη και να την αρπάξουν. Παράδειγμα παικτών που το έκαναν αυτό είναι ο Παπουτσής και ο Τζενάμο.
» Θέλω τέτοιους παίκτες, που να αρπάζουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Ακόμη περιμένω από τον Αγρίτη να παίξει σε έναν καινούργιο ρόλο περιφερειακού κυνηγού, που μπορεί να το κάνει, και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες στα εναπομείναντα παιχνίδια.
» Είναι γεγονός ότι ο Αγρίτης και ο Ψωμάς δεν έκαναν καλή χρονιά, αλλά είναι διαφορετικές περιπτώσεις, αφού ο Ανέστης είχε εφέτος τραυματισμούς. Αυτό που εγώ είδα είναι ότι τους έλειπε το στοιχείο που είχαν παλιά, δηλαδή δεν γυάλιζε το μάτι τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
- Ξεκάθαρος ο Ζοσέ Μουρίνιο: «Κανείς από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μιλήσει μαζί μου»
- Χαμός στο Χοκς – Νικς και δύο αποβολές για παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια (vid)
- Ο viral οπαδός της Γιουνάιτεντ… τραυματίστηκε στο Βαλένθια – Παναθηναϊκός (pic)
- ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Βεζένκοφ: «Τιμή μας όταν έρχονται θρύλοι του αθλητισμού»
- Ανακοίνωσαν τον Τέιλορ Τζένκινς οι Μιλγουόκι Μπακς (pic)
- Κούζμα για ΣΕΦ: «Απίστευτο κοινό» – Η «ερυθρόλευκη» ανάρτηση του Αμερικανού NBAer (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442