Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 27o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Την υποψηφιότητα της Φ.Γεννηματά για το Δήμο Αθηναίων εξετάζει το ΠΑΣΟΚ

Την υποψηφιότητα της Φ.Γεννηματά για το Δήμο Αθηναίων εξετάζει το ΠΑΣΟΚ

Στο πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά έχει αρχικώς καταλήξει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, για να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων, θέλοντας να μετατρέψει την εκλογική αναμέτρηση από περίπατο για τη ΝΔ και τον Νικήτα Κακλαμάνη σε ντέρμπι.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

38

Σε ντέρμπι θα έλει να μετατρέψει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τη μάχη για το Δήμο Αθηναίων, μια μάχη για την οποία δημοσκόποι και πολιτικοί αναλυτές προεξοφλούν ότι θα είναι περίπατος για τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποκλείσει κάποια ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, όπως του ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, του καθηγητή Αλέξη Μητρόπολου, αλλά και της Αντζελας Γκερέκου, και έχει αρχικώς καταλήξει στο πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά, για την οποία πιστεύει ότι όχι μόνο μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και να δημιουργήσει προσδοκίες ακόμη και για ενδεχόμενη αναμέτρηση στον δεύτερο γύρο.

Κατά πληροφορίες της εφημερίδας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει στα χέρια του δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία η κ. Γεννηματά συγκεντρώνει το ιδιαίτερο υψηλό ποσοστό του 40% στον Δήμο Αθηναίων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη συζήτηση έχει ήδη γίνει, αλλά η κ. Γεννηματά εμφανίζεται μάλλον αρνητική, καθώς η επανεκλογή της στην υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς θεωρείται δεδομένη.

Πάντως, στη Χαριλάου Τρικούπη λένε ότι ακόμη κι αν δεν δεχθεί η κ. Γεννηματά, θα αναζητηθεί κάποιο πρόσωπο που θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί πολιτικά με τον κ. Κακλαμάνη. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, για την Αθήνα, ο Κώστας Σκανδαλίδης προηγείται όλων -πλην της κ. Γεννηματά- με ποσοστό 66% στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies