
Σαρωτική η Λίβερπουλ, 5-1 την Φούλαμ με πλουραλισμό στην επίθεση
Εντυπωσιακή η Λίβερπουλ, φιλοδώρησε με 5 γκολ την Φούλαμ (5-1) και έφτασε τους 58 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα από τους «μπέμπηδες».
66
Εντυπωσιακή η Λίβερπουλ, φιλοδώρησε με 5 γκολ την Φούλαμ (5-1) και έφτασε τους 58 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα από τους «μπέμπηδες».
Από την πλευρά τους, οι Λονδρέζοι παρέμειναν στους 32 βαθμούς και την 16η θέση, ενώ είναι και η μοναδική ομάδα της πρέμιερ λιγκ που ακόμη δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας.
Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Φάουλερ (16), Μπράουν (34 αυτογκόλ), Μοριέντες (70), Κράουτς (89) και Γουόρνοκ (+90), ενώ για την Φούλαμ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τζον (25).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 29 αγώνες)
Τσέλσι 75
Μάντσεστερ Γ. 60 (28 αγ.)
Λίβερπουλ 58 (30 αγ.)
Τότεναμ 49
Αρσεναλ 47
Μπλάκμπερν 46
Μπόλτον 45 (27 αγ.)
Γουίγκαν 43
Γουεστ Χαμ 42 (28 αγ.)
Μάντσεστερ Σίτι 40
Εβερτον 40
Νιούκαστλ 39
Τσάρλτον 39
Αστον Βίλα 34
Μίντλεσμπρο 34 (28 αγ.)
Φούλαμ 32 (30 αγ.)
Γουεστ Μπρομ 27
Μπέρμιγχαμ 24 (28 αγ.)
Πόρτσμουθ 21
Σάντερλαντ 10
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Μυστηριώδης γοητεία του πρώην πρωθυπουργού Ατάλ στους… Κινέζους
- ΗΠΑ: 2 εκτελέσεις θανατοποινιτών σε Φλόριντα και Τέξας – Ο ένας περίμενε σχεδόν 50 χρόνια τη θανάτωσή του
- ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο των αρχών με την ένοπλη επίθεση στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
- ΑΠΘ: Επίθεση κατά του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη καταγγέλλουν οι πρυτανικές αρχές
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη
