Πάνω από τις 4.000 μονάδες σκαρφαλώνει το Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με το γενικό δείκτη να ξεπερνά τα επίπεδα των 4.000 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
27
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης ενισχύεται κατά 0,67% στις 4.023,62 μονάδες και η αξία των συναλαγών διαμορφώνεται στα 67 εκατ. ευρώ.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης ο ΟΠΑΠ (+0,62% στα 32,70 ευρώ) μετά τα νέα ότι θα εισάγει ελληνικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες στο παιχνίδι «Πάμε Στοίχημα» στις αρχές Απριλίου.
Το ενδιαφέρον των επενδυτών προσελκύουν και οι υπό αποκρατικοποίηση τράπεζες Emporiki (αμετάβλητη στα 27,20 ευρώ) και ATEbank (+1,45% στα 5,58 ευρώ).
Ο ΟΤΕ ενισχύεται κατά 0,45% στα 17,88 ευρώ. Ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης ανακοίνωσε ότι εντός της ημέρας θα υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση για την εφαρμογή του νόμου που αφορά την εθελουσία έξοδο.
O FTSE/ASE 20 ενισχύεται κατά 0,35%, ο FTSE/ASE Mid 40 σημειώνει άνοδο 0,51% και ο FTSE/ASE International είναι υψηλότερα κατά 0,31%.
Στο σύνολο των μετοχών, 57 ενισχύονται, 18 υποχωρούν και 306 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
- Ο Μαγγελάνος πέρα από τον μύθο – Ήρωας, κατακτητής ή κάτι πιο σκοτεινό;
- Η μια λέξη που μπορεί να σώσει τη σχέση
- «Sinatra The Musical»: Η πρεμιέρα της μεγάλης θεατρικής παραγωγής τον Ιούνιο στο Λονδίνο



