Αφήνουν πίσω την ήττα οι παίκτες της ΑΕΚ και προχωρούν για τη δεύτερη θέση
Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού επιχειρούν στην ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Φερνάντο Σάντος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι για την έξοδο στο Champions League. Απών από το ματς με τον Πανιώνιο ο Λυμπερόπουλος, που συμπλήρωσε κάρτες.
Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού επιχειρούν στην ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Φερνάντο Σάντος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι για την έξοδο στο Champions League.
Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ πήγε στα αποδυτήρια μετά το ματς – όπως το συνηθίζει άλλωστε – και ζήτησε από τους παίκτες να μην απογοητεύονται καθώς η ομάδα παραμένει στο κυνήγι των στόχων της.
Αλλά και ενώπιον των δημοσιογράφων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική παρουσία της «ένωσης», υποστηρίζοντας ότι ήταν ανώτερη από την αντίστοιχη κόντρα στον Ολυμπιακό.
Από την Τρίτη, οπότε οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, το ίδιο θα επιχειρήσει ο Φερνάντο Σάντος εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, που «καίγεται» για τη συγκομιδή βαθμών.
Απών θα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος που έχει συμπληρώσει κάρτες.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.