Στην Κω ο Κ.Παπούλιας για την 58η επέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου
Στην Κω έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος θα παραστεί στις προγραμματισμένες για την Τρίτη εκδηλώσεις εορτασμού της 58ης επετείου από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.
Στην Κω έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος θα παραστεί στις προγραμματισμένες για την Τρίτη εκδηλώσεις εορτασμού της 58ης επετείου από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης, ενώ τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού ο υπουργός Αιγαίου Αριστοτέλης Παυλίδης, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Γιάννης Παρασκευάς, ο νομάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.
Ο κ. Παπούλιας παρακολούθησε αναπαράσταση του όρκου του Ιπποκράτη στον αρχαιολογικό χώρο του «Ασκληπιείου» και στη συνέχεια μετέβη στην περιοχή Λαγούδι, όπου ήταν συγκεντρωμένοι για τα Κούλουμα αρκετοί κάτοικοι του νησιού, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές.
Την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις και θα αναχωρήσει από την Κω αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ