Καλούς οιωνούς φέρνει η φετινή σεζόν για τον τουρισμό, λέει η Φάνη Πετραλιά
Πετυχημένη προμηνύεται η φετινή τουριστική σεζόν, δήλωσε την Παρασκευή η Φάνη Πάλλη Πετραλιά μετά το πέρας της πρώτης συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ως υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης.
27
Πετυχημένη προμηνύεται η φετινή τουριστική σεζόν, δήλωσε την Παρασκευή η Φάνη Πάλλη Πετραλιά μετά το πέρας της πρώτης συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ως υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης.
Η κα Πετραλιά επισήμανε ότι οι οιωνοί είναι πολύ καλοί φέτος για τον ελληνικό τουρισμό.
Επίσης, επισήμανε ότι ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας και τόνισε ότι υπάρχει στρατηγικό σχέδιο που στόχο έχει την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα του ελληνικού τουρισμού.
«Τα δύο τελευταία χρόνια έγιναν βήματα, είναι ώρα να κάνουμε άλματα» σημείωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το άτομο που έδωσε την εντολή για το χτύπημα με τη χειροβομβίδα αναζητά η Αστυνομία – Στις 2.500€ η αμοιβή του Αιγύπτιου
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- Από το δείπνο των Ανταποκριτών στο Truth Social: Ο Τραμπ μιλάει ξανά για τρίτη υποψηφιότητα στις προεδρικές
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Primark: Μειώνει τις τιμές για να απαντήσει σε Shein και Temu
- Πώς βρέθηκαν τα ρούχα της Σαρλίζ Θερόν στο πλατό του Memento
- Κοζάνη: Ένας τραυματίας από τη φωτιά – Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442