
Κατoχύρωσε το Champions League η Λίβερπουλ, ελπίζει η Μπόλτον
Η Λίβερπουλ πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης από τη Μάντσεστερ Σίτι, με το σκορ που κερδίζει τις τελευταίες αγωνιστικές και δεν είναι άλλο από το 1-0. Παράλληλα σπουδαία νίκη πήρε και η Μπόλτον με 2-1 επό της Φούλαμ.
26
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον για την Λίβερπουλ η συμμετοχή της στο νέο Champions League, καθώς οι «κόκκινοι» επικράτησαν εντός έδρας 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι και έπιασαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Η αναμέτρηση έγινε για την 27η ημέρα της premier league και το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Χάρι Κίουελ στο 40ο λεπτό. Για τους «Πολίτες», που έμειναν στο 52 με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπάρτον με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αγωνίσθηκε και στα 90 λεπτά ο Γιώργος Σαμαράς, που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διατητή Γκάλαχερ.
Παράλληλα δυναμικά στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μπήκε πλέον η Μπόλτον, καθώς με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο στην 11αδα και στα 90 λεπτά, επικράτησε εντός έδρας της Φούλαμ με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, καθώς προηγήθηκαν στο 22 με τον Χέλγκιουσον, όμως ο Ισλανδός άσος σημείωσε και το γκολ της… ισοφάρισης, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Κέβιν Νόλαν στο 68ο λεπτό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- 72 δόσεις: Πώς ρυθμίζονται τα χρέη σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ
- Ανησυχία για τα αποθέματα καυσίμων στην Ευρώπη
- Το μεγάλο καλάθι του Χέις-Ντέιβις που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το Game 3 της σειράς
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 105-107: Buzzer beater του Χέις Ντέιβις, νέο μπρέικ και 2-0 (vid)
- Conference League: Mε εισιτήριο στο χέρι η Κρίσταλ Πάλας, βήμα τελικού η Ράγιο Βαγεκάνο (vids)


