Πρωταθλητής ελληνορωμαϊκής ο Ολυμπιακός μετά 28 χρόνια
Την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής για πρώτη φορά μετά το 1978, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρωτιά με 51 βαθμούς, έναντι 32 του ΠΟ Πρωταθλητών και 26 του Ηρακλή Περιστερίου.
Την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής για πρώτη φορά μετά το 1978, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρωτιά με 51 βαθμούς, έναντι 32 του ΠΟ Πρωταθλητών και 26 του Ηρακλή Περιστερίου, στους αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό της Αγίας Βαρβάρας.
Τα χρυσά μετάλλια για τον Ολυμπιακό κατέκτησαν οι Αρτιόμ Κιουρεγκιάν (55κ.), Χρήστος Γκίγκας (60κ.) και Ξενοφώντας Κουτσιούμπας (120κ.) ενώ ασημένια μετάλλια πήραν οι Χρήστος Αποστόλου (66κ.), Αγγελος Κουτσιούμπας (84κ.) και Γιώργος Κουτσιούμπας (96κ.).
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από ANT1 και COSMOTE SPORT 2 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 2 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.