
Με 3-0 σετ πέρασε ο Ολυμπιακός από την Κυψέλη και βλέπει στο «αιώνιο» ντέρμπι
Νικηφόρα πέρασε ο Ολυμπιακός από την Κυψέλη επικρατώντας με 3-0 σετ του Πανελληνίου στην κυριακάτικη αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής στην Α1 βόλεϊ. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
66
Νικηφόρα πέρασε ο Ολυμπιακός από την Κυψέλη επικρατώντας με 3-0 σετ του Πανελληνίου στην κυριακάτικη αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής στην Α1 βόλεϊ.
Οι γηπεδούχοι πρόβαλλαν σθεναρή αντίσταση στα πρώτα δύο σετ (22-25 και 21-25) για να παραδοθούν άνευ όρων στο τρίτο και τελευταίο σετ (13-25).
Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός αύξησε σε 40 τους βαθμούς του, παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και διατήρησε τη διαφορά που τον χωρίζει από τον τέταρτο ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, τόνισε:
«Κάναμε μια καλή νίκη και περάσαμε από την Κυψέλη με εύκολο τρόπο, σε μια έδρα όπου άλλες ομάδες δυσκολεύτηκαν πολύ. Κρατήσαμε τους 5 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ χάρη στην σοβαρότητα που δείξαμε σε όλο το ματς.
» Έχουμε πλέον μια εβδομάδα για να ετοιμασθούμε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κερδίσουμε παρά τα προβλήματα μας για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».
Βαθμολογία (σε 18 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 49 (51-10)
2. Ηρακλής 44 (49-16)
3. Ολυμπιακός 40 (43-19)
4. ΠΑΟΚ 35 (42-28)
5. ΕΑ Πατρών 31 (39-31)
6. Λαμία 30 (35-31)
7. Παγκράτι 25 (34-34)
8. Εθνικός Αλεξ. 18 (27-43)
9. Ορεστιάδα 17 (25-45)
10. Πανελλήνιος 16 (26-42)
11. Πανερυθραϊκός 10 (17-49)
12. ΑΕ Νίκαια 6 (12-52)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Το Αττικόν καθρεφτίζει την τραγική κατάσταση του σημερινού ΕΣΥ» – Νέο «παράρτημα» με ράντζα, που ο Άδωνις δεν θα εγκαινιάσει
- Οδηγός για online αγορές – Τι ισχύει για επιστροφές προϊόντων
- Ο Μπάρι Κίογκαν απαντά για πρώτη φορά στις φήμες ότι απάτησε τη Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Υποκλοπές: Στο στόχαστρο Μητσοτάκης και Άρειος Πάγος σε εκδήλωση της Νέας Αριστεράς – «Έχουν θεμελιωθεί ποινικά αδικήματα από τον Τζαβέλλα»
- ΥΠΕΞ: Για ανθρωπιστικούς λόγους η υποδοχή των επιβαίνοντων του Global Sumud Flotilla στην Ελλάδα
- Θύμα απαγωγής είχε πέσει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που κάηκε στο Ίλιον – «Ακούστηκαν εκρήξεις» λένε οι γείτονες



