Η Βέρντερ πήρε το ντέρμπι από τη Μπορούσια και μείωσε από τη Μπάγερν
Η Βέρντερ Βρέμης πήρε το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με 1-0 και μείωσε τη διαφορά της από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία αν και βρέθηκε κοντά στην ήττα, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με το Ανόβερο.
Στους εννέα βαθμούς μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου η Βέρντερ Βρέμης, που σε συνάντηση για την 22η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ντόρτμουντ (1-0) χάρις σε γκολ του Κλάσνιτς, στο 37.
Από την πλευρά της, η Μπάγερν είδε «το χάρο με τα μάτια της» στο Ανόβερο, όπου άφησε δύο βαθμούς, και αφού ο Μπάλακ ισοφάρισε στο 89΄ το γκολ του Μπρντάριτς (56΄).
Αναφορικά με τις ελληνικές παρουσίες, ο Γραμμόζης αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο του αγώνα της Κολονίας με τη Γκλάντμπαχ, ενώ ο Μασμανίδης αντικατέστησε τον Κόμπιλικ, στο 60ο λεπτό του αγώνα Καϊζερσλάουτερν-Μπίλεφελντ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
LIVE: Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ για τα ημιτελικά του Conference League.
LIVE: Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας για τα ημιτελικά του Conference League.