
Χωρίς Χαραλάμπους ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα
Αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟκ ετοιμάζει ο Γιώργος Κωστίκος, αφού ο τραυματίας Χαραλάμπους και η κακή απόδοση στο τελευταίο παιχνίδι τον υποχρεώνουν να διαφοροποιήσει τα πλάνα του εν όψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα.
26
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του πριν από λίγο ο ΠΑΟΚ και επελέγη η αποστολή της ομάδας που αυτή την ώρα ταξιδεύει για την Λάρισα ενόψει του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος με την τοπική θεσσαλική ομάδα.
Στην αποστολή περιλαμβάνονται 18 ποδοσφαιριστές μέσα στους οποίους δεν βρίσκονται οι δυο Κύπριοι, Εγκωμίτης και Χαραλάμπους, ούτε και ο νεοαποκτηθείς Μελίσσης, ενώ επιστρέφει ο Νίκος Αραμπατζής.
Για τους δυο Κύπριους ήταν αναμενόμενο πως δεν θα προλάβαιναν το αυριανό παιχνίδι, αφού ο μεν Χαραλάμπους δεν ξεπέρασε τις συνέπειες των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε την Τρίτη, ενώ ο Εγκωμίτης, προσβεβλημένος από ίωση, δεν κατάφερε να πάρει μέρος σε αρκετές βασικές προπονήσεις των τελευταίων ημερών.
Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Φερνάντεζ, Καρυπίδης, Κωνσταντινίδης, Ουντέζε, Μαλαδένης, Ζαγοράκης, Μπαλάφας, Σικαμπάλα, Αραμπατζής, Σαλπιγγίδης, Μίετσελ (πιθανή αρχική ενδεκάδα) Τοχούρογλου, Βαγγελής, Χριστοδουλόπουλος, Γιασεμή, Χασιώτης, Ηλιάδης και Φουτσίνι.
Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κωστίκος, θα αλλάξει την μορφή της αρχικής ενδεκάδας, αφού ο τραυματίας Χαραλάμπους και η κακή απόδοση στο τελευταίο παιχνίδι τον υποχρεώνουν να πάρει παρόμοιες αποφάσεις.
Βεβαίως την διευκολύνει και η επιστροφή του Αραμπατζή στα πλάγια δεξιά ενώ προσανατολίζεται στην εξ αρχής συμμετοχή του Σικαμπάλα από τα αριστερά, και την επιστροφή στην ενδεκάδα του Μπαλάφα, σε ρόλο ανασταλτικού μέσου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τουλάχιστον 82 νεκροί από τις βροχοπτώσεις και τις φονικές πλημμύρες σε Ινδία, Πακιστάν και Αφγανιστάν
- «Οι Καβαλίερς κοιτάζουν Χεζόνια – Απάντησε αρνητικά σε τρεις ομάδες της Euroleague»
- Λάρισα: Νεκρή δίπλα στο τρακτέρ της βρέθηκε 69χρονη αγρότισσα – Τι συνέβη
- Συνεργασία Δήμου Ιωαννιτών και Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού
- Ο Τομ Χόλαντ θα ήθελε ο Φρεντ Αστέρ να νιώθει περήφανος για εκείνον – Η νέα βιογραφία
- Ένας «floor general» για τον Ολυμπιακό – Το φοβερό triple-double του Μίλερ-ΜακΙντάιρ (vids)



