
Παραίτηση Λυκουρέζου από την προεδρία της ΕΠΑΕ
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΕΠΑΕ υπέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο ΔΣ της διοργανώτριας των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Καθήκοντα προέδρου θα ασκεί, μέχρι νεωτέρας, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος.
71
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΕΠΑΕ υπέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο ΔΣ της διοργανώτριας των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.
Καθήκοντα προέδρου, έως ότου αναδειχθεί η νέα «κεφαλή» της ΕΠΑΕ, θα ασκεί ο α αντιπρόεδρος, Βίκτωρας Μητρόπουλος. Σε δηλώσεις του προς το ραδιοφωνικό σταθμό SuperΣΠΟΡ FM, ο κ. Λυκουρέζος επικαλέστηκε ως αιτία της παραίτησής του τον αυξημένο φόρτο εργασίας.
«Υπολόγισα λάθος. Ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος και δεν μου επέτρεπε να ασχοληθώ. Η ΕΠΑΕ χρειάζεται χρόνο, θέληση και σκληρή αντιμετώπιση των φαινομένων. Πάντως, η παραίτησή μου την ημέρα που συνεδριάζει η Ολομέλεια της Σούπερ Λίγκα, είναι απλή συγκυρία και δεν συνδέεται με το γεγονός» δήλωσε ο κ. Λυκουρέζος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Ουκρανία επιτέθηκε στη Ρωσία και στην προσαρτημένη Κριμαία – Δύο νεκροί, πέντε τραυματίες
- Ο βασανισμένος σκυλάκος Πειρατής απέδειξε πώς μια ζωή μπορεί να αλλάξει
- D4vd: Πώς φέρεται να επιχείρησε να εξαφανίσει τα ίχνη αίματος της διαμελισμένης ανήλικης
- Η ΕΕ επανασχεδιάζει τον κοινωνικό της πυλώνα
- Νίκος Γκάλης: O «Θεός» του ελληνικού μπάσκετ γίνεται… 69 ετών (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Δερβένι




