
Πιθανότητες πρόκρισης για την Λα Κορούνια παρά την ήττα της 2-1 από την Εσπανιόλ
Γκολ που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο πέτυχε η Λα Κορούνια στο «Μονζουίκ», μολονότι ηττήθηκε με 2-1 από την γηπεδούχο Εσπανιόλ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ισπανίας.
66
Γκολ που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο πέτυχε η Λα Κορούνια στο «Μονζουίκ», μολονότι ηττήθηκε με 2-1 από την γηπεδούχο Εσπανιόλ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ισπανίας.
Μάλιστα, η Ντεπορτίβο ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4 με πέναλτι του Ρουμπέν, για να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο ο Λουίς Γκαρσία στο 55.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 59, λόγω αποβολής του Κολοτσίνι, και ένα λεπτό πριν τη λήξη ένας πρώην παίκτης τους, ο Βάλτερ Παντιάνι, χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.
Έτσι η Λα Κορούνια έχει ελπίδες πρόκρισης καθώς η ρεβάνς θα γίνει στο «Ριαθόρ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα
- «Κοκουσόμπι», ακραία ζέστη πλήττει την Ιαπωνία – Ένας νεκρός, ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία
- Φοιτητική στέγη: Ξέφρενες αυξήσεις – Πού φτάνουν τα ενοίκια [πίνακες]
- Όταν ακόμη και ο Μέσι δεν μένει στο απυρόβλητο…
- Τραγωδία στο Μάτι: Εκδηλώσεις μνήμης για τα οκτώ χρόνια από τη φονική πυρκαγιά
- Ο Τραμπ επιδιώκει να αλλάξει τον χάρτη της Μέσης Ανατολής – Συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία για τα πυρηνικά




