26

Κίνηση της τελευταίας στιγμής που θα εντυπωσιάσει προσπαθεί να κάνει ο Λεβαδειακός, καθώς προσπαθεί να αποκτήσει τον Λάμπρο Χούτο. Η διοίκηση των «πρασίνων», αλλά και ο Τάκης Λεμονής, που τον είχε ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, έχουν έρθει ήδη σε επαφή μαζί του.

Ο Χούτος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Μαγιόρκα, Εκτορ Ραούλ Κούπερ, και αν μείνει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα μέχρι την Τρίτη, που εκπνέει η μεταγραφική περίοδος, τότε αναμένεται να κλείσει στον Λεβαδειακό.

Παράλληλα, διοίκηση και τεχνική ηγεσία των «πρασίνων», βρίσκονται σε συνεργασία για το θέμα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται και που θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους ή να παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλη ομάδα. Στη «λίστα» βρίσκονται οι Λάζορικ, Τοπολιάτης και Γιαχρίτσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ