66

Μπορεί ο Ραφίκ Τζιμπούρ να έκανε την Τρίτη την πρώτη προπόνησή του με τον Ατρόμητο, δεν είναι όμως στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου εξαιτίας της κίτρινης κάρτας που είχε δει στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα.

Ήταν η τέταρτη στη σειρά κίτρινη κάρτα του και για αυτό τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική.

Ολοι οι άλλοι παίκτες είναι έτοιμοι αγωνιστικά, μεταξύ των οποίων και ο Μίλεν Πέτκοφ. Την Τετάρτη, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου.

Στο παιχνίδι της Κυριακής, ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων του, αφού, στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας, ο εκπρόσωπος του «δικεφάλου του βορρά» δήλωσε ότι η ομάδα του δεν επιθυμεί να πάρει εισιτήρια.

Έτσι η αστυνομική διεύθυνση απαγόρευσε τη μετακίνηση και την είσοδο οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου.

Πάντως, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα διαθέσει τη Θύρα 1 (θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο έξω από αυτήν) στους φιλάθλους της αντιπάλου ομάδας, που θα θελήσουν μεμονωμένα να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ