66

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και το βαρύ τερέν στο γήπεδο των Θρακομακεδόνων δεν πτόησαν τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες της ΑΕΚ που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο».

Η προπόνηση έγινε φυσικά χωρίς τους διεθνείς Δέλλα, Αλεξόπουλο και Λυμπερόπουλο, για μια ακόμη μέρα έδωσε το «παρών» και ο υπό δοκιμήν Πεντρίνι, ενώ ατομικό πρόγραμμα πραγματοποίησε ο Σαπάνης.

Για τον αγώνα με το «Γηραιό» ο Σάντος καλείται να λύσει τον «γρίφο» για την δεξιά πτέρυγα της ομάδας, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κόντης και Γεωργέας.

Πιθανότερος να καλύψει το κενό είναι ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος τείνει να εξελιχθεί σε «μπαλαντέρ», καθώς, ανάλογα με τις ανάγκες που δημιουργούνται κατά περίπτωση, έχει αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ