
Ήττα των Καβαλίερς από τους Νάγκετς με μοιραίο παίκτη τον ΛεΜπρόν Τζέιμς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποδείχθηκε μοιραίος παίκτης για τους Καβαλίερς, καθώς δέκατα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη αστόχησε στη μία από τις δύο βολές, δίνοντας την ευκαιρία στους Νάγκετς να πάρουν τη νίκη με 90-89. Ο Καρμέλο Αντονι σημείωσε 17 πόντους.
30
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποδείχθηκε μοιραίος παίκτης για τους Καβαλίερς, καθώς δέκατα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη αστόχησε στη μία από τις δύο βολές, δίνοντας την ευκαιρία στους Νάγκετς να πάρουν τη νίκη με 90-89. Ο Καρμέλο Αντονι σημείωσε 17 πόντους.
Στο Σικάγο, το σημαντικότερο γεγονός έγινε στις… κερκίδες! Ο Αντόνιο Ντέιβις των Νικς όρμησε στις κερκίδες για να προστατεύσει τη γυναίκα του από έναν τοξικομανή. Τον είχε δει να την ενοχλεί στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ.
Στον αγώνα οι «ταύροι» νίκησαν στην παράταση με 106-104 με καλάθι του Γκόρντον στην εκπνοή.
Στο Σαν Αντόνιο, με τον Μάικλ Φίνλεϊ να σημειώνει 13 από τους 21 πόντους του στην τελευταία περίοδο, οι Σπερς έκαμψαν την αντίσταση των μαχητικών Μπακς και έφτασαν τις 9 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια.
Στο Λος Αντζελες, ο Σον Μάριον πέτυχε 30 πόντους, ο Στιβ Νας άλλους 20 και οι Σανς πήραν τη νίκη μέσα στην έδρα των Κλίπερς με δέκα πόντους διαφορά (112-102).
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Ιντιάνα-Σάρλοτ 98-92
Ατλάντα-Ντιτρόιτ 89-117
Φιλαδέλφεια-Νιού Τζέρσεϊ 90-101
Ορλάντο-Ουάσινγκτον 106-98
Βοστώνη-Μινεσότα 103-96
Οκλαχόμα-Μέμφις 87-79
Χιούστον-Ντάλας 76-103
Σαν Αντόνιο-Μιλγουόκι 95-92
Σικάγο-Νέα Υόρκη 106-104 (παράταση)
Ντένβερ-Κλίβελαντ 90-89
Πόρτλαντ-Τορόντο 96-94
Κλίπερς-Φοίνιξ 102-112
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
