Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:10 το πρωί της Τρίτης στον θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς. Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι, καθώς το φαινόμενο στην περιοχή είναι πολύ συχνό.
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:10 το πρωί της Τρίτης στον θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς.
Οι σεισμολόγοι εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί για το νέο αυτό σεισμό, λέγοντας ότι η περιοχή αυτή είναι η πλέον σεισμογενής του ελληνικού χώρου και ότι δονήσεις κάτω των 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ χαρακτηρίζονται πολύ συχνό φαινόμενο.
Ως προς το ενδεχόμενο η δόνηση να σχετίζεται με τον σεισμό της Κυριακής, ο σεισμολόγος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Μανώλης Σκορδίλης δήλωσε πως κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο.
«Ο σεισμός των Κυθήρων ήταν ενδιαμέσου βάθους και -ως εκ τούτου- είναι δύσκολο να διεγείρει γειτονικά ρήγματα, ενώ η απόσταση μεταξύ Κυθήρων και Κεφαλονιάς είναι μεγάλη. Για το λόγο αυτό, θεωρείται απίθανο να σχετίζονται οι δύο σεισμοί» τόνισε.
Υπενθυμίζεται πως στην περιοχή της Κεφαλονιάς είχε σημειωθεί το περασμένο Σάββατο και άλλη δόνηση, μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου