
Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Μαλεζάνι-Τραυματίστηκε ο Λεοντίου
Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, κόντρα στα γεγονότα των τελευταίων μηνών και την κριτική που έχει δεχθεί δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα «L Arena» ότι θέλει να παραμείνει και μετά τη λήξη του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό. Εν τω μεταξύ αποχώρησε από την προπόνηση ο Λεοντίου.
26
Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, κόντρα στα γεγονότα των τελευταίων μηνών και την κριτική που έχει δεχθεί δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα «L Arena» ότι θέλει να παραμείνει και μετά τη λήξη του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό.
«Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο μου, αλλά έχει οψιόν ανανέωσης. Περνάω καλά στην Ελλάδα και θέλω να μείνω» τόνισε αρχικά ο 52χρονος και συμπλήρωσε:
«Θέλω να μεταδώσω στους παίκτες την φιλοσοφία που έχω για το ποδόσφαιρο. Εχουμε μια νεανική ομάδα. Παλεύουμε για να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων»
Για το ξέσπασμά του είπε: «Το ξέσπασμα ήταν σωστό. Μερικές φορές για να σε σεβαστούν πρέπει να υψώσεις τη φωνή. Ηθελα να υπερασπιστώ τα παιδιά μου γιατί δέχονταν επίθεση. Πιστέψτε με, τώρα είναι καλύτερα».
Τέλος σε ότι αφορά τον σεισμό υποστήριξε: «Δεν πανικοβλήθηκα καθόλου. Εδώ εξάλλου η γη κουνιέται συχνά. Ηταν δυνατός σχεδόν 7 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο την θάλασσα και έγινε σε όλη την Ελλάδα αισθητός αλλά ευτυχώς χωρίς συνέπειες μεγάλες».
Αποχώρησε από την προπόνηση ο Λεοντίου
Ο Σωτήρης Λεοντίου αποχώρησε από τη προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση. Ο νεαρός μέσος γυμνάστηκε κανονικά μαζί με όλους όσοι δεν έπαιξαν (ή αγωνίστηκαν ως αναπληρωματικοί) στο ματς με τη Λάρισα, ενώ οι 11 βασικοί έκαναν αποθεραπεία.
Ο Λεοντίου προστίθεται, έτσι, στους «πονοκεφάλους» του Αλμπέρτο Μαλεζάνι ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μαζί με τους Νόρντιν Βόουτερ, Σάντορ Τόργκελε.
Οι δύο τελευταίοι, μαζί με τον Αντερσον Φρέιτας, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβουν να δώσουν το «παρών» την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη».
Μπορεί να μην αποτελούν στελέχη της «ραχοκοκαλιάς» του Παναθηναϊκού, όμως πιθανή απουσία τους στερεί ορισμένες αξιόπιστες λύσεις για τον Μαλεζάνι και περιορίζει τις επιλογές του, σ΄ένα ματς όπου σίγουρα θα ήθελε το… οπλοστάσιό του γεμάτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]


