Ο Γιαννάκης δεν γνωρίζει το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής μπάσκετ
Προβληματισμό στις τάξεις της εθνικής μπάσκετ προκάλεσε η δήλωση του Παναγιώτη Γιαννάκη ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι προπονητής της ομάδας μας το καλοκαίρι. «Δεν έχω συμβόλαιο με την εθνική, αλλά ότι και να μου ζητηθεί μπορώ να το προσφέρω» τόνισε.
Προβληματισμό στις τάξεις της εθνικής μπάσκετ προκάλεσε η δήλωση του Παναγιώτη Γιαννάκη ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι προπονητής της ομάδας μας το καλοκαίρι.
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νικηφόρα για το Μαρούσι αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής των νικητών σε σχετική ερώτηση απάντησε ως εξής:
«Δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ στο τιμόνι της εθνικής στο τουρνουά που ενδέχεται να γίνει στη Θεσσαλονίκη.
» Οι παίκτες θα πρέπει να μάθουν να παίζουν μακριά από την έδρα τους για να χτίσουν το χαρακτήρα τους. Δεν έχω συμβόλαιο με την εθνική, αλλά ότι και να μου ζητηθεί μπορώ να το προσφέρω.
» Εάν κάτι δεν ανακοινώνεται, δε μπορείς να ξέρεις. Αλλοι έχουν την πρωτοβουλία.
» Ακόμα κι αν δεν είμαι, πάντως, θα βοηθήσω σε κάτι προγραμματικό, ότι και να μου ζητηθεί θα βοηθήσω, όπως θα το έκανε καθένας».
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.