Παρελθόν ο Βόκολος από την Καλλιθέα, που εξετάζει την περίπτωση τριών ποδοσφαιριστών
Παρελθόν από το δυναμικό της Καλλιθέας αποτελεί ο Λεωνίδας Βόκολος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΠ Κινήρα Κύπρου. Η αθηναϊκή ομάδα εξετάζει την περίπτωση απόκτησης δύο Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών και του Σέρβου Μιγιάτοβιτς.
Παρελθόν από το δυναμικό της Καλλιθέας αποτελεί ο Λεωνίδας Βόκολος.
Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο αμυντικό, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΠ Κινήρα Κύπρου.
Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Καλλιθέα, η οποία «… ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την συνεργασία και προσφορά του στο διάστημα παραμονής του στην Καλλιθέα».
Τονίζει επίσης ότι ο πρώην παίκτης των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, Αρη και ΠΑΟΚ «… θα συνεχίσει την καριέρα του στην κυπριακή ομάδα ΑΠΟΠ Κινήρας, η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας και έχει τεχνικό υπεύθυνο τον Αλέκο Αλεξανδρή».
Την περίπτωση απόκτησης δύο Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών και του Σέρβου Μιγιάτοβιτς εξετάζουν στην Καλλιθέα.
Μάλιστα ο τελευταίος αναμένεται να έρθει στην Αθήνα τις αμέσως επόμενες μέρες, για να συζητήσει με τον Νίκο Σαλευρή τους οικονομικούς όρους, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην αθηναϊκή ομάδα.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών