Με το αριστερό μπήκε στις προπονήσεις η ΑΕΚ-Τραυματίστηκε ο Κομβολίδης
Με τραυματισμό μπήκε το 2006 για την ΑΕΚ. Στην πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά, ο Αγγελος Κομβολίδης στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις εβδομάδες.
Με τραυματισμό μπήκε το 2006 για την ΑΕΚ. Στην πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά, ο Αγγελος Κομβολίδης στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο.
Την Τρίτη θα υποβληθεί σε αρθροσκοπική μερική μηνισκεκτομή από τον υπεύθυνο ορθοπεδικό, Γιάννη Λεβάκο και ο χρόνος της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις προσδιορίζεται σε τέσσερις εβδομάδες.
Ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ακολούθησε ο Κώστας Κατσουράνης, που θα απουσιάσει από τον αγώνα με την Ξανθη λόγω καρτών.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σίμος Κρασσάς, που υποφέρει από ισχιαλγία.
Ο Χρήστος Μπούρμπος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ο Δημήτρης Κουτρουμάνος ακολουθεί ειδικό μετεγχειρητικό πρόγραμμα, ενώ ο Τσάνκο προπονήθηκε με ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα λόγω κόπωσης.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.