
Επιτυχία ο τίτλος αλλά δεν θα είναι αποτυχία η δεύτερη θέση, εκτιμά ο Γεωργέας
Καλύτερη χρονιά του στην ΑΕΚ χαρακτήρισε το 2005 ο Νίκος Γεωργέας εγκαινιάζοντας το «ΑΕΚ TV». «Επιτυχημένη θεωρείται η πορεία που καταλήγει στην κατάκτηση του τίτλου. Για μας δεν θα είναι αποτυχία η δεύτερη θέση που θα οδηγήσει στο Champions League» συμπλήρωσε.
66
Καλύτερη χρονιά του στην ΑΕΚ χαρακτήρισε το 2005 ο Νίκος Γεωργέας, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΑΕΚ TV», εγκαινιάζοντας έτσι την νέα υπηρεσία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
«Το 2005 ξεκίνησε με έναν σοβαρό τραυματισμό και κλείνει με τραυματισμό. Ήταν όμως και η καλύτερη χρονιά μου στην ΑΕΚ καθώς το όνομα μου έγινε σύνθημα από τον κόσμο.
» Τους ευχαριστώ και ελπίζω να μπορώ να τους δίνω χαρά με την απόδόση μου και στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός που αγωνίζεται στην «Ένωση» από το 2001.
Και πρόσθεσε:
«Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν, ο κόσμος το έχει καταλάβει και έχει υπομονή.
» Τα πρώτα χρόνια είχαμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και ο κόσμος περίμενε το πρωτάθλημα, τώρα έχουμε καλή ομάδα και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ο κόσμος έχει καταλάβει ότι χρειάζεται υπομονή».
Όσον αφορά στο 2006, ο Γεωργέας, εύχεται να φέρει στην ΑΕΚ τον τίτλο του πρωταθλητή:
«Επιτυχημένη θεωρείται μια πορεία που καταλήγει στην κατάκτηση του τίτλου όμως για μας δεν είναι αποτυχία η δεύτερη θέση που θα οδηγήσει στο Champions League».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Και η Samsung στην κούρσα των έξυπνων γυαλιών ΑΙ
- Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τα εξοπλιστικά
- Πάτρα: Κυνηγούσε με την μηχανή την γυναίκα του για να την χτυπήσει
- Το Μουντιάλ κατέκτησε και την Αμερική: Ρεκόρ 63 εκατομμυρίων τηλεθεατών στον τελικό
- Δείτε live τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Η Ουκρανία επιτέθηκε στη Ρωσία και στην προσαρτημένη Κριμαία – Δύο νεκροί, πέντε τραυματίες




