
Δανεικός στην Μονακό με προοπτική παραμονής ο Ντι Βάιο
Τη φανέλα της Μονακό θα φορά τουλάχιστον έως το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου ο Μάρκο Ντι Βάιο. Ο Ιταλός επιθετικός, που εφέτος ήταν παροπλισμένος στην Βαλένθια, αποκτήθηκε ως δανεικός από την ομάδα του Πριγκιπάτου.
66
Τη φανέλα της Μονακό θα φορά τουλάχιστον έως το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου ο Μάρκο Ντι Βάιο.
Ο 29χρονος επιθετικός της Βαλένθια αποκτήθηκε ως δανεικός από την ομάδα του Πριγκιπάτου έως το καλοκαίρι με οψιόν «μόνιμης» μεταγραφής του.
«Αυτό που ήθελα ήταν μια ομάδα για να παίζω. Μίλησα με τον προπονητή της Μονακό, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.
» Πηγαίνω σε μια πολύ καλή ομάδα και ανυπομονώ να αγωνιστώ» είπε ο Ιταλός επιθετικός, που εφέτος ήταν παροπλισμένος εξαιτίας της παρουσίας των Νταβίντ Βίγια, Μίστα και Πάτρικ Κλάιφερτ.
Η Μονακό θα είναι η όγδοη ομάδα στην καριέρα του Ντι Βάιο που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στη Λάτσιο, τη Γιουβέντους και την Πάρμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο τροποποιεί τους εκλογικούς κανόνες – Περιορίζει τα δικαιώματα ψήφου των μειονοτήτων
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ
- Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς ενώνει (κινηματογραφικές) δυνάμεις με τον Χόπκινς
- Ο Φίτσο στον δρόμο του Όρμπαν; Το Ευρωκοινοβούλιο ζητά πάγωμα κονδυλίων για τη Σλοβακία για το κράτος δικαίου
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέγει Ρονάλντο αντί για Μέσι και εξηγεί το γιατί

