Τετάρτη 29 Απριλίου 2026
weather-icon 24o
Επιστρέφουν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Ζαγοράκης, Μίετσελ και Χασιώτης

Επιστρέφουν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Ζαγοράκης, Μίετσελ και Χασιώτης

Ζαγοράκης, Μίετσελ και Χασιώτης βρίσκονται στη διάθεση του Κωστίκου, με τον Έλληνα τεχνικό να ψάχνει χώρο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για να τους... χωρέσει, εν όψει της αναμέτρησης του «δικεφάλου» με τον ΟΦΗ.

26

Οι πολλαπλοί τραυματισμοί που έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελούν παρελθόν, όχι όμως και ο προβληματισμός στον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Κωστίκος προς αντικατάσταση όσων απουσίαζαν έδειξαν καλά δείγματα γραφής κάτι που έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. Ζαγοράκης, Μίετσελ και Χασιώτης βρίσκονται στη διάθεση του Κωστίκου, με τον Έλληνα τεχνικό να ψάχνει χώρο στην ενδεκάδα για να τους χωρέσει.

Νοκ άουτ ο Βαγγελής

Εκτός μάχης τέθηκε οριστικά ο Λάμπρος Βαγγελής. Ο Έλληνας μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, και έχει χάσει αρκετό έδαφος, καθώς ήταν η τρίτη ημέρα κατά την οποία ακολούθησε χαλαρό ατομικό πρόγραμμα.

Το γεγονός αυτό αναγκάζει τον Γιώργο Κωστίκο να ετοιμάζει τα πλάνα του για τη αυριανό παιχνίδι χωρίς τον Βαγγελή, ο οποίος έδειξε το τελευταίο χρονικό διάστημα να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Έλληνα τεχνικού και ως επέκταση θέση στην ενδεκάδα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας του ακόμα και από την αποστολή της ομάδας.

Κανονικά ο Μαλαδένης

Οι προβλέψεις του ιατρικού τιμ για τον Χρήστο Μαλαδένη επιβεβαιώθηκαν, και ο μέσος του δικεφάλου έδειξε χθες σημάδια βελτίωσης, καταφέρνοντας να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης των υπόλοιπων παικτών. Ο Μαλαδένης αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση στο παιχνίδι με τη Ρεν, και αντικαταστάθηκε προληπτικά, με αποτέλεσμα να μπορέσει χθες να προπονηθεί και να τεθεί στη διάθεση του Κωστίκου.

Οριστική η επιστροφή των τριών

Θοδωρής Ζαγοράκης, Διονύσης Χασιώτης και Μάρτσιν Μίετσελ διεκδικούν με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα. Ο αρχηγός του «δικεφάλου» έκλεισε ένα διάστημα 20 ημερών κατά το οποίο δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, λόγω αιματώματος στους κοιλιακούς.

Η αποθεραπεία του ολοκληρώθηκε στις αρχές της εβδομάδας, και έκτοτε ο Ζαγοράκης δίνει κανονικά το παρών στις προπονήσεις και πλέον είναι έτοιμος να ξαναπάρει θέση βασικού στην ενδεκάδα. Οι Μίετσελ και Χασιώτης απουσίασαν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Γιώργο Κωστίκο να τους συμπεριλαμβάνει στην αποστολή με τη Ρεν και να μην τους χρησιμοποιεί για καθαρά προληπτικούς λόγους, θέλοντας να τους προφυλάξει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 29 Απριλίου 2026
Cookies