
Με Αλεξόπουλο η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα στο άδειο ΟΑΚΑ
Κανονικά πήρε μέρος στη προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή ο Γιώργος Αλεξόπουλος κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ.
26
Κανονικά πήρε μέρος στη προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή ο Γιώργος Αλεξόπουλος κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Βενγκλίνσκι, αλλά και ο Μπούρμπος, ενώ αποκλείστηκαν ο τιμωρημένος Τσάνκο και οι Κρασσάς, Κόντης, οι οποίοι δεν έχουν αποθεραπευτεί πλήρως.
Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Σάντος είναι οι Σορεντίνο, Χιώτης, Τσιρίλο, Δέλλας, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Ίβιτς, Κατσουράνης, Σαπάνης, Λάκης, Λυμπερόπουλος, Σοάρες, Ζούλιο Σέζαρ, Μάλμπασα, Mόρας, Κυριακίδης, Πλιάτσικας, Βενγκλίνσκι, Τζιωρτζιόπουλος και Μπούρμπος.
Στο μεταξύ, σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κουτρουμάνος, ο οποίος αναμένεται να πάρει απόψε εξιτήριο. Η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις εκτιμάται στον ένα μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1: Όλα θα κριθούν στο Λονδίνο (vid)
- Ηλεκτρονικές απάτες με πλαστά εισιτήρια για το Μουντιάλ και email-παγίδες
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 86-82: Οι Μαδριλένοι έκαναν το πρώτο βήμα, πλήγμα με Ταβάρες


