Αυξήθηκαν οι αυτοαπασχολούμενοι στο λιανικό εμπόριο το γ τρίμηνο του 2005
Αύξηση 2,4% παρουσίασε ο γενικός δείκτης απασχολούμενων στο λιανικό εμπόριο στο γ’ τρίμηνο του 2005, σε σχέση με τον αντίστοιχο δείκτη του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΥΕ.
88
Αύξηση 2,4% παρουσίασε ο γενικός δείκτης απασχολούμενων στο λιανικό εμπόριο στο γ τρίμηνο του 2005, σε σχέση με τον αντίστοιχο δείκτη του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΥΕ.
Με βάση τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι ο γενικός δείκτης απασχολουμένων του γ΄τριμήνου 2005, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του β΄ τριμήνου 2005 παρουσίασε αύξηση 0,5%.
Η αύξηση του Γενικού Δείκτη Απασχολουμένων του γ΄ τριμήνου 2005, κατά 2,4%, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του γ΄ τριμήνου του 2004, προήλθε από τις αυξήσεις των δεικτών της κατηγορίας καταστημάτων ειδών διατροφής, κατά 2,1% και της κατηγορίας καταστημάτων ειδών εκτός διατροφής, κατά 2,7%.
Η αύξηση του Γενικού Δείκτη Απασχολουμένων, του γ΄ τριμήνου 2005, κατά 0,5%, σε σύγκριση με το β΄ τρίμηνο του 2005, προήλθε από τις αυξήσεις των δεικτών της κατηγορίας καταστημάτων ειδών διατροφής, κατά 0,6% και της κατηγορίας καταστημάτων ειδών εκτός διατροφής, κατά 0,4%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη: Τα όρια της ελευθερίας των δικαστών
- Νέες ευρωπαϊκές έρευνες για τα αμαρτωλά deepfake στο Χ
- Euroleague: Κεκλεισμένων των θυρών το Μπαρτσελόνα – Χάποελ Τελ Αβίβ στις 13/3 – Αυτός είναι ο λόγος
- Κακοκαιρία: Εκκενώθηκαν δύο οικισμοί στον Ταΰγετο – Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
- ΠΑΣΟΚ για Αττική Οδό: Υποδομές σε δοκιμασία – Έλλειψη προγραμματισμού και περιοδικής συντήρησης
- Αύριο η δίκη του Χρήστου Μαυρίκη – Παραμένει κρατούμενος
