
Τέλος στα σενάρια για το δήμο της Αθήνας βάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου
Δεν έκανα καμία συζήτηση, δεν έθεσα προϋποθέσεις, δεν με ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου δίνει ένα τέλος στα σενάρια περί πιθανής υποψηφιότητάς της για τον δήμο της Αθήνας που τροφοδότησε η πρόταση του υπουργού Oικονομίας Γ.Αλογοσκούφη.
28
Να δώσει ένα τέλος στα σενάρια περί πιθανής υποψηφιότητάς της για τον δήμο της Αθήνας επιχείρησε την Τρίτη η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου με δηλώσεις της που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικούς σταθμούς.
«Δεν το έχω συζητήσει ποτέ γιατί ούτε με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει. Είναι ευγενικό και περιποιεί τιμή να προτείνομαι από ορισμένους αλλά δεν έλαβα μέρος σε καμία συζήτηση, ούτε έθεσα και προϋποθέσεις. Αν ήθελα θα το έλεγα. Δεν με ενδιαφέρει» τόνισε η κ. Αγγελοπούλου στον ΑΝΤ1.
Στο ίδιο μήκος κύματος η κ. Αγγελοπούλου υποστήριξε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Channel 9: «Η συζήτηση για την πιθανότητα υποψηφιότητάς μου για τη δημαρχία της Αθήνας είναι ένα θέμα το οποίο δεν με αφορούσε, δεν με αφορά και δεν θα με αφορά. Ευχαριστώ όσους θεωρούν ότι μπορώ να προσφέρω ως δήμαρχος Αθηναίων, αλλά επιθυμώ το θέμα να κλείσει οριστικά. Σας δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν ενδιαφέρομαι».
Παράλληλα, και η κυβέρνηση έσπευσε να κλείσει τη συζήτηση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ.Ρουσόπουλος ξεκαθάρισε -αποδοκιμάζοντας εμμέσως την πρόταση του υπουργού Oικονομίας Γ.Αλογοσκούφη: «Δεν έχει γίνει καμία τέτοια συζήτηση για τέτοια θέματα που αφορούν υποψηφίους σε δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ παραλίγο να πάθει «νευρικό κλονισμό» το 1969;
- Από τη Σουηδία με αγάπη: Η μια συνήθεια που τους κάνει πιο ευτυχισμένους
- Ενεργειακή κρίση: Αν δεν ληφθούν μέτρα τα ελληνικά νοικοκυριά θα χάσουν μέχρι δυο μισθούς τον χρόνο
- Κλειστές πόρτες στο ΕΣΥ για τους ασθενείς, πριν καν ξεκινήσουν
- ΕΕ: Μία δύναμη με γεωπολιτική ισχύ, αλλά χωρίς τη βούληση να την αξιοποιήσει
- Ιστορική αλλαγή για τα 100α Όσκαρ: Οι ημερομηνίες, το YouTube και το μεγάλο στοίχημα



