43

Πλούσιο σε θέαμα και δυνατές συγκινήσεις ήταν το ματς στο Μαϊάμι μεταξύ των Χιτ και των Ουίζαρντς. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, στην παράταση, επί της ομάδας από την Ουάσινγκτον με 104-101.

Στο ματς επέστρεψε ο Σακίλ Ο Νιλ έπειτα από πέντε εβδομάδες και είχε στο ενεργητικό του 10 πόντους και 11 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ ήταν αυτός που με μια εύστοχη βολή ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος του αγώνα έστειλε το ματς στην παράταση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν, πάντως, ο Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος πέτυχε 41 πόντους.

Στο Σακραμέντο, ο Πέτζα πήρε τ όπλο του… Χάρη στα 6 τρίποντα και τους 23 συνολικά πόντους του Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, οι Κινγκς επικράτησαν των Χόρνετς και έβαλαν τέλος στο αρνητικό εντός έδρας σερί τους (0-4).

Στο τέλος του ματς είχε καθοριστική συμβολή ο Μπόνζι Ουέλς, σκοράροντας τους 14 από τους 23 πόντους του στο τελευταίο δωδεκάλεπτο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Μαϊάμι-Ουάσινγκτον 104-101 (παράταση)
Κλίπερς-Ντιτρόιτ 101-109
Πόρτλαντ-Χιούστον 86-100
Σακραμέντο-Οκλαχόμα 110-100

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters