Είκοσι συλληφθέντες μετά από τα επεισόδια οπαδών της Νάπολη στο ματς με την Ρόμα
Είκοσι άτομα συνελήφθησαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νάπολη στον αγώνα με τη Ρόμα για το Κύπελλο Ιταλίας. Οπαδοί των «παρτενοπέι» συγκρούστηκαν με την αστυνομία, έβαλαν φωτιά σε δύο περιπολικά και προσπάθησαν να επιτεθούν σε αστυνομικό τμήμα.
Είκοσι άτομα συνελήφθησαν από την ιταλική αστυνομία στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα της Νάπολης με τη Ρόμα για το Κύπελλο Ιταλίας.
Οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν με 3-0 και μετά το σφύριγμα της λήξης, οπαδοί τους συγκρούστηκαν με την αστυνομία, έβαλαν φωτιά σε δύο περιπολικά και προσπάθησαν να επιτεθούν σε αστυνομικό τμήμα.
Τουλάχιστον 15 άτομα τραυματίστηκαν στη διάρκεια των επεισοδίων, στα οποία οι αστυνομικοί πυροβόλησαν προειδοποιητικά στον αέρα, στην προσπάθειά τους να αποκαταστήσουν την τάξη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έναρξη του αγώνα είχε μετατεθεί για το απόγευμα, μετά από αίτημα του δημάρχου της πόλης, ο οποίος εξέφραζε ανησυχίες για τη δημόσια τάξη.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κάσπερ Ρουντ στη Μαδρίτη, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε ξανά ο εαυτός του στο γήπεδο.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.