66

Οι Ρέιντζερς έγιναν η πρώτη ομάδα της Σκωτίας που πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάσητου Champions League, μετά το 1-1 με την Ίντερ, αν και έμεινε για δέκατο συνεχές ματς χωρίς νίκη (χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της).

Οι Σκωτσέζοι χάρη και στο 0-0 της Μπρατισλάβα μεταξύ Αρτμέντια και Πόρτο προκρίθηκαν ως δεύτεροι.

Ρέιντζερς – ΙΝΤΕΡ 1-1

Με τον Σωτήρη Κυργιάκο στη σύνθεσή τους, οι Ρέιντζερς έφεραν 1-1 στο «Αϊμπροξ» με την Ίντερ, που είχε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Αν και αδιάφοροι, οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν στο 30 με τον Αντριάνο, όμως ο Λόβενκραντς ισοφάρισε οκτώ λεπτά αργότερα.

Καθώς τα νέα από το άλλο παιχνίδι του ομίλου ήταν καλά, η ομάδα του Αλεξ ΜακΛις δεν ρίσκαρε και κράτησε τον υπερπολύτιμο βαθμό.

Σκόρερ: 38 Λόβενκρατζ – 30 Αντριάνο

Διαιτητής: Κόνραντ Πλάουτζ (Αυστρία)

Κίτρινες: Κυργιάκος, Αντριους – Κ. Ζανέτι, Πιζάρο

Κόκκινη: Κ. Ζανέτι (δεύτερη κίτρινη 87)

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: Βατερόις, Ρίκσεν, Αντριους, Κυργιάκος, Μάρεϊ, Ναμούσι, Φέργκιουσον, Μάλκολμ, Μπερκ, Μπουφέλ, Λόβενκραντς

ΙΝΤΕΡ: Τόλντο, Αντρεόλι (70 Χ. Ζανέτι), Μιχαϊλοβιτς, Ματεράτσι (41 Μομεντέ), Μπουρντίσο, Σολάρι, Κρ. Ζανέτι, Πιζάρο, Βόμε, Μάρτινς, Αντριάνο (82 Μπουμσόνγκ)

ΑΡΤΜΕΝΤΙΑ – ΠΟΡΤΟ 0-0

Στη Σλοβακία, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, το 0-0 άφηνε και τις δύο ομάδες εκτός των «16», στέλνοντας πάντως την Αρτμέντια στο UEFA.

Οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά οι γηπεδούχοι στο β΄ ημίχρονο είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση.

Διαιτητής: Μάρκους Μερκ (Γερμανία)

Κίτρινες: Ούρμπανεκ, Ντέμπναρ – Πεϊσότο, Ντιέγκο, Πέδρο Εμανουέλ, Μποσίνγκουα

ΑΡΤΜΕΝΤΙΑ ΠΕΤΡΖΑΛΚΑ: Κομπέι, Πετράς, Ντέμπναρ, Ντούριτσα, Ούρμπανεκ, Ομπζέρα (88 Χάλεναρ), Κοζάκ, Στάνο, Μπόρμπελι, Φόντρεκ, Χάρτιγκ (61 Βάστσακ)

ΠΟΡΤΟ: Βίτορ Μπαϊα, Ρ. Κόστα, Πέπε, Πέδρο Εμανουέλ (59 Μποσίνγκουα), Πεϊσότο, Λουϊς Γκονσάλες, Πάουλο Ασουνσάο, Ντιέγκο (46 Ούγκο Αλμέιντα), Καρέσμα (72 Ζορζίνιο), ΜακΚάρθι, Λισάντρο Λόπες

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ