Βαρύς ο πέλεκυς στον προπονητή της Ντούισμπουργκ για την… κουτουλιά σε αντίπαλο
Με επ αόριστον ποινή αποκλεισμού από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες τιμωρήθηκε ο προπονητής της Ντούισμπουργκ Νόρμπερτ Μάιερ για την... κουτουλιά που έδωσε στον ποδοσφαιριστή της Κολονίας, Αλμπερτ Στράιτ. «Δεν ξέρω πώς μου συνέβη αυτό» δήλωσε.
Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» της πειθαρχικής επιτροπής της γερμανικής ομοσπονδίας (DFB) στον προπονητή της Ντούισμπουργκ Νόρμπερτ Μάιερ.
Ο 47χρονος τεχνικός κτύπησε με κεφαλιά τον ποδοσφαιριστή της Κολονίας, Αλμπερτ Στράιτ και για τον λόγο αυτό του επεβλήθη επ αόριστον ποινή αποκλεισμού από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.
Παράλληλα, του απαγορεύθηκε ρητώς ακόμα να προπονεί την ομάδα του. Το ακριβές διάστημα τιμωρίας του θα αποφασισθεί εν καιρώ.
Ο Μάιερ είπε ότι έχει ήδη τηλεφωνήσει στον Στράιτ για να του ζητήσει συγνώμη.
«Δεν ξέρω πώς μου συνέβη αυτό» αρκέστηκε να δηλώσει. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ντούισμπουργκ, Βάλτερ Χέλμιχ τόνισε:
«Δεχθήκαμε την ετυμηγορία της ομοσπονδίας και από εδώ και στο εξής ο Μάιερ είναι τιμωρημένος. Ο βοηθός του, Χάικο Σολτς, θα αναλάβει την ομάδα και θα είναι ο προπονητής μας στο ματς του Σαββάτου με την Αρμίνια Μπίλεφελντ».
Ο προπονητής της Κολονίας, Ούβε Ραπόλντερ, αναφέρθηκε στη στάση του συναδέλφου του μετά την… κεφαλιά, καθώς ο Μάιερ προσποιήθηκε ότι ήταν ο ίδιος θύμα της επίθεσης!
«Δεν είναι απίθανο να χάσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια στιγμή, όμως δεν ήταν σωστό που έπεσε με αυτόν τον τρόπο στο έδαφος. Προσπάθησε να δείξει ότι αυτός ήταν το θύμα, ενώ ήταν ο θύτης».
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κάσπερ Ρουντ στη Μαδρίτη, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε ξανά ο εαυτός του στο γήπεδο.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.