O 26χρονος Γάλλος ντι Τομάσο της Ουτρέχτης πέθανε από καρδιά στον ύπνο του
Την απώλεια του Νταβίντ ντι Τομάσο θρηνεί το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Ο Γάλλος αμυντικός πέθανε στον ύπνο του, σε ηλικία 26 ετών, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ουτρέχτης. Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, υπέστη καρδιακή προσβολή στο σπίτι του.
Την απώλεια του Νταβίντ ντι Τομάσο θρηνεί το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Ο Γάλλος αμυντικός πέθανε στον ύπνο του, σε ηλικία 26 ετών, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ουτρέχτης.
Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, ο άτυχος παίκτης, ο οποίος γεννήθηκε στη Γαλλία και αγωνίστηκε στην εθνική Ελπίδων της χώρας, υπέστη καρδιακή προσβολή στο σπίτι του.
Ο ντι Τομάσο άρχισε την καριέρα του στη Μονακό, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Σεντάν (ομάδα Β΄ κατηγορίας). Τον Ιούλιο του 2004 έφυγε από τη Σεντάν, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουτρέχτη.
Την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές στον ολλανδικό σύλλογο, οπότε και αναδείχθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ουτρέχτης. Εφέτος αγωνίστηκε σε 13 αναμετρήσεις.
Η Euroleague απέσυρε από τα κοινωνικά δίκτυα την ανάρτηση που είχε κάνει με τη φάση του Ναν και του Μπαντιό, την οποία μάλιστα σχολίασε ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού.