Στο στόχαστρο της Ρηγίλλης πολλοί διοικητές των ΔΕΚΟ
Την απομάκρυνση των διοικητών των ΔΕΚΟ, που αποκλίνουν -όπως λένε- από το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ ζητούν από την κυβέρνηση στελέχη της Ρηγίλλης. Αφορμή, η απόφαση του OΤΕ για αύξηση του ΕΠΑΚ στις κλήσεις για το Internet.
43
Την απομάκρυνση των διοικητών των ΔΕΚΟ, που αποκλίνουν -όπως λένε- από το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ ζητούν από την κυβέρνηση στελέχη της Ρηγίλλης.
Σύμφωνα με τα Νέα, αφορμή στάθηκε η απόφαση του ΟΤΕ για αύξηση του ΕΠΑΚ στις κλήσεις για το Internet.
Επιτελικά στελέχη της ΝΔ φέρονται να ζητούν την απομάκρυνση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του οργανισμού Παναγιώτη Βουρλούμη, κάνοντας λόγο για «χτύπημα κάτω από ζώνη» από την πλευρά του, που προκάλεσε βαρύτατο πλήγμα, όπως λένε, στην αξιοπιστία της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Την Παρασκευή, μάλιστα, φήμες ήθελαν τον διοικητή του OΤΕ να έχει υποβάλει την παραίτησή του, αλλά αυτή η φημολογία δεν επιβεβαιώθηκε.
Σε «αγκάθι» για την κυβέρνηση, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, έχει εξελιχθεί και το θέμα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Ιωάννη Παλαιοκρασσά. Το δυσμενές κλίμα στις σχέσεις με τη Ρηγίλλης επιδεινώθηκε, δε, μετά την ανακοίνωση των αρνητικών οικονομικών αποτελεσμάτων της διοίκησης Παλαιοκρασσά.
Στη «μαύρη λίστα» της Ρηγίλλης φέρονται, επίσης, να βρίσκονται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Παν.Τσουπίδη, εξαιτίας της υπόθεσης του Αθ.Χούπη, ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Τ.Αράπογλου, καθώς θεωρούν ότι αποκλίνει από την κυβερνητική γραμμή, επιδιώκοντας την εξαγορά ελληνικών τραπεζών, αλλά και ο διοικητής της Εμπορικής Γ. Προβόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τους συνδικαλιστές του κόμματος.
Τέλος, στο στόχαστρο της Ρηγίλλης βρίσκονται και όσα διοικητικά στελέχη βρίσκονται στους δημόσιους οργανισμούς από την περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑΣOΚ, όπως ο διευθύνων σύμβουλος του OΣΕ Κων.Γιαννακός και η διευθύνουσα σύμβουλος της Oλυμπιακής Αεροπορίας Ιωάννα Παπαδοπούλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Για το 3-0 και το Final-4 στο «σπίτι» του ο Παναθηναϊκός
- Πλοίο «φάντασμα» το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius όπου ξέσπασε ο χανταϊός – Πώς μεταδόθηκε
- Κρήτη: Συνελήφθη και η σύζυγος του 54χρονου για συνέργεια στη δολοφονία του 20χρονου – Το τροχαίο και η ενέδρα θανάτου
- Η οικονομία είναι η πραγματική αχίλλειος πτέρνα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Η εμφάνιση της Σάρα Πόλσον στο Met Gala θέλησε να χλευάσει τον ακραίο πλούτο – Πέτυχε το αντίθετο
- Μονακό: «Σεβασμός και καλή τύχη στον Ολυμπιακό» (vid)
- Brain regain: Φορο-μπόνους για επιστήμονες που επιστρέφουν Ελλάδα – Η διαδικασία
- Ο Λανουά γλιτώνει την απολογία – Σκοτάδι και χάος στη διαιτησία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442