Αναβάλλεται η δίκη του πρώην προέδρου και πρώην στελεχών της Αγροτικής Τράπεζας
Για τις 4 Μαΐου 2006 αναβλήθηκε από το Β Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του πρώην προέδρου και πρώην στελεχών της Αγροτικής Τράπεζας, που κατηγορούνται για το αδίκημα της απιστίας, λόγω δανειοδοτήσεων σε γνωστό όμιλο επιχειρήσεων.
71
Για τις 4 Μαΐου 2006 αναβλήθηκε από το Β Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του πρώην προέδρου και πρώην στελεχών της Αγροτικής Τράπεζας, που κατηγορούνται για το αδίκημα της απιστίας.
Η κατηγορία αφορά δανειοδοτήσεις που είχαν εγκριθεί από τους αρμόδιους υπαλλήλους της τράπεζας σε γνωστό όμιλο επιχειρήσεων, παρά τη δυσμενή οικονομική του κατάσταση και παρά το γεγονός ότι η τράπεζα δεν εξασφαλιζόταν στις απαιτήσεις της από τη δανειζόμενη επιχείρηση.
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση, πλην του πρώην διοικητή της Αγροτικής, Πέτρου Λάμπρου, είναι πέντε πρώην υποδιοικητές και τα πρώην μέλη του Συμβούλιου Χορηγήσεως Δανείων.
Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη μετά από στοιχεία που είχε διαβιβάσει ο νυν διοικητής της ΑΤΕbank, Δημήτρης Μηλιάκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση ενόψει Λεβερκούζεν και το νέο λουκ του Ελ Κααμπί (vids)
- Ιράν-ΗΠΑ: Σημειώθηκε πρόοδος, αλλά «υπάρχουν κενά» – Θα «κάνει πίσω» η Τεχεράνη στον εμπλουτισμό ουρανίου;
- «Να ζω στο έπακρο το κάθε δευτερόλεπτο»: Ο Στέλιος Χατζηκαλέας για τη τζαζ, τη διαφορετικότητα και τη ζωή
- Νέα Πέραμος: Εντοπίστηκε καμένο το αυτοκίνητο των δραστών της δολοφονίας του 27χρονου
- ΝΕ Πατρών – Ολυμπιακός 7-25: Το 20Χ20 οι ερυθρόλευκες στο ντεμπούτο του Ντόσκα στον πάγκο
- Κοινωνικός τουρισμός: Οι αλλαγές που θα ισχύσουν στο φετινό πρόγραμμα
