
Με πρωταγωνιστή τον Αρίνας οι Ουίζαρντς δεν άφησαν περιθώρια στους Σπερς
Τις πέντε νίκες (μία ήττα) έφτασαν οι Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, αφού όταν ο Γκίλμπερτ Αρίνας «όπλισε» δεν σταμάτησε να «πυροβολεί» τους πρωταθλητές ΝΒΑ Σαν Αντόνιο Σπερς παρά μόνο, όταν άδειασε πάνω τους και τις... 43 σφαίρες.
26
Τις πέντε νίκες (μία ήττα) έφτασαν οι Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, αφού όταν ο Γκίλμπερτ Αρίνας «όπλισε» δεν σταμάτησε να «πυροβολεί τους πρωταθλητές ΝΒΑ Σαν Αντόνιο Σπερς παρά μόνο, όταν άδειασε πάνω τους και τις 43 σφαίρες.
Οι Ουίζαρντς επικράτησαν τελικά με 110-95 των Σπερς στην Ουάσιγκτον υποχρεώνοντας τους στη δεύτερη ήττα τους φέτος. Ο Αντόν Τζέιμισον πρόσθεσε 19 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ για τους νικητές. Με 17 πόντους ο Κάρον Μπάτλερ ήταν ο τρίτος σκόρερ των Ουίζαρντς.
Οι Σπερς που προηγήθηκαν 53-52 στο ημίχρονο στηρίχθηκαν στους 28 πόντους του διεθνή Αργεντινού Μανού Τζινόμπιλι, ενώ 23 πόντους πρόσθεσε ο Γάλλος διεθνής Τόνι Πάρκερ (και 6 ριμπάουντ). Με 15 διαδοχικές άστοχες προσπάθειες -αν και μάζεψε 14 ριμπάουντ- ο Τιμ Ντάνκαν ήταν ο «μοιραίος» παίκτης των Σπερς.
Στην Ατλάντα, ο Ισπανός διεθνής Παού Γκασόλ (20 πόντους) έδωσε στους Μέμφις Γκρίζλις μεγάλη νίκη, 85-84, με καλάθι στην εκπνοή της αναμέτρησης. Μεγάλος ηγέτης των Μαϊαμι Χιτ ήταν ο Τζέισον Ουίλιαμς (22π.) στη νίκη με 108-99 επί των Σάρλοτ Μπόμπκατς.
Στην επιστροφή του ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι πέτυχε 35 πόντους (και 10 ριμπάουντ) και οι Χιούστον Ρόκετς επικράτησαν με 99-91 των Νιου Τζέρσεϊ Νετς. Με 18 πόντους, καταλυτικός ήταν και ο Κινέζος διεθνής γίγαντας, Γιάο Μινγκ για τους Ρόκετς. Όσο για τους ηττημένους Νετς; Ο Τζέισον Κιντ πέτυχε 20 πόντους, ενώ 17 π. πρόσθεσε ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον για να ηττηθεί όμως η ομάδα του Νιου Τζέρσεϊ. Με 30αρα του Ντιρκ Νοβίτσκι, οι Ντάλας Μάβερικς δεν είχαν πρόβλημα, 109-103, απέναντι στους Χόρνετς. Νίκη και για τους Σικάγο Μπουλς, 103-98, επί των Γιούτα Τζαζ.
Ο Τούρκος Μεχμέτ Οκούρ σημείωσε 33 πόντους και μάζεψε 17 ριμπάουντ για τους Τζαζ. Μία ακόμη ήττα υπέστη η Ιντιάνα παρά το πολύ καλό ξεκίνημά της. Η ομάδα, πρόεδρος της οποίας διατελεί ο Λάρι Μπερντ ηττήθηκε 103-102 από τους Μιλγουόκι Μπακς, όταν ο Μορίς Ουίλιαμς πέτυχε το νικητήριο καλάθι 6 πριν τη λήξη. Σε ρυθμό προπόνησης, οι Σανς επικράτησαν 101-86 του Γκόλντεν Στέιτ στο Φοίνιξ.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Μέμφις-Ατλάντα 85-84
Ουάσινγκτον-Σαν Αντόνιο 110-95
Μαϊαμι-Σάρλοτ 108-99
Ντάλας-Οκλαχόμα 109-103
Χιούστον-Νιου Τζέρσεϊ 99-91
Μιλγουόκι-Ιντιάνα 103-102
Σικάγο-Γιούτα 103-98
Φοίνιξ-Γκόλντεν Στέιτ 101-86
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Καταρρέει το οικονομικό κλίμα στην Ευρωζώνη – Στο χαμηλότερο επίπεδο από την πανδημία
- Κικίλιας: Σημαντικά βήματα από Ελλάδα και Κύπρο στη ναυτιλία
- Ινδία: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε τον σκελετό της στην τράπεζα για να αποδείξει ότι είχε πεθάνει
- Χαμογέλα και πάλι!: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Απρίλιο
- ΚΚΕ: «Ναι»στην πρόταση για διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής
- Νέες εικόνες μετά την ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης στο «Νήσος Σάμος» – Γεμάτο σκουπίδια και νερά


