Στις 14 Νοεμβρίου βραβεύονται οι κορυφαίοι στην «Γιορτή του ποδοσφαιριστή»
Γκέκας, Κατσουράνης, Στολτίδης στους Έλληνες και Λουτσιάνο, Ριβάλντο, Σοάρες στους ξένους είναι οι υποψήφιοι για την ανάδειξη των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της περιόδου 2004-05, που θα ανακοινωθούν στην «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ.
Γκέκας, Κατσουράνης, Στολτίδης σε ό,τι αφορά στους Έλληνες και Λουτσιάνο, Ριβάλντο, Σοάρες στους ξένους είναι οι υποψήφιοι για την ανάδειξη των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της περιόδου 2004-05, που θα ανακοινωθούν στην «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» που θα διοργανώσει ο ΠΣΑΠ στις 14 Νοεμβρίου (20:30).
Οι τρεις επικρατέστεροι κατά κατηγορία είναι:
Καλύτερος Έλληνας Ποδοσφαιριστής:
Γκέκας Φάνης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
Κατσουράνης Κώστας (ΑΕΚ)
Στολτίδης Ιεροκλής (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Καλύτερος ξένος Ποδοσφαιριστής:
Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (ΞΑΝΘΗ)
Ριβάλντο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Σοάρες (ΑΕΚ)
Καλύτερος νέος Ποδοσφαιριστής (ταλέντο):
Ηλιάδης Στυλιανός (ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ)
Λαγός Παναγιώτης (ΗΡΑΚΛΗΣ)
Παππάς Χάρης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ)
Καλύτερος Τερματοφύλακας:
Γκαλίνοβιτς Μάριο (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
Νικοπολίδης Αντώνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Σηφάκης Μιχάλης (ΟΦΗ)
Καλύτερος Προπονητής:
Μαντζουράκης Γιάννης (ΞΑΝΘΗ)
Παράσχος Γιώργος (ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ)
Σάντος Φερνάντο (ΑΕΚ)
Καλύτερος Διαιτητής:
Βασσάρας Κύρος (ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ)
Κασναφέρης Γιώργος (ΑΘΗΝΩΝ)
Μπριάκος Αθανάσιος (ΗΠΕΙΡΟΥ)
Επίσης θα βραβευτούν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της Β και Γ Εθνικής Κατηγορίας Αθανάσιος Σεντεμέντες (ΚΑΛΑΜΑΤΑ), Νίκος Πουρτουλίδης (ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ) και Πέτρος Ζουρούδης (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ).
Θα απονεμηθούν επίσης ειδικά βραβεία στην εθνική ομάδα μπάσκετ, στους πρώτους σκόρερ των Εθνικών κατηγοριών (Γκέκα, Κάμπα, Διαμάντη, Ζουρούδη, Λάναρη), τον Αγγελο Ζαφειράκη («Ευ Αγωνίζεσθαι»), στην ΟΠΑΠ ΑΕ, τον δημοσιογράφο Σώτο Παιδάκη και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Σίνισα Γκόγκιτς, Γιάννη Δαμανάκη, Κώστα Δράμπη, Ρομπέρτο Καλκαντέρα και Κώστα Φρατζέσκο.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κάσπερ Ρουντ στη Μαδρίτη, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε ξανά ο εαυτός του στο γήπεδο.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.