Ολιγόωρος αποκλεισμός της παλαιάς εθνικής Πατρών-Κορίνθου από αγρότες
Αγρότες της Αιγιαλείας που διαμαρτύρονται για τις αποζημιώσεις απέκλεισαν για λίγες ώρες την παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του ποταμού Μεγανίτη, λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας.
36
Αγρότες της Αιγιαλείας που διαμαρτύρονται για τις αποζημιώσεις απέκλεισαν για λίγες ώρες την παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Μεγανίτη, λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας.
Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση, διαμαρτύρονται για τα ζητήματα της απορρόφησης των προϊόντων τους και την καταβολή αποζημιώσεων από φυσικές καταστροφές την προηγούμενη χρονιά.
Στην περιοχή βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν χωρίς να υπάρξουν επεισόδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τραμπ: Θάβει το τσεκούρι του πολέμου με τον Πέτρο της Κολομβίας; Τι συζήτησαν
- Οι Ισπανοί διαιτητές θα τιμωρούνται στις δυο παρεμβάσεις VAR
- Νέα Πέραμος: Η κατάθεση «κλειδί» της συντρόφου του 27χρονου, η δολοφονία στη Μάνδρα και το τροχαίο
- Πλεύρης προαναγγέλει δράσεις… άλλου υπουργείου
- Άλμα προς την Ελευθερία: Η παράσταση για τη ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ επιστρέφει στην Αθήνα
- New START: H τελευταία συνθήκη μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας λήγει, και ένας κόσμος χωρίς πυρηνικό έλεγχο επιστρέφει



