66

Με το… γάντι ο Τροντ Σόλιντ άσκησε κριτική στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάτι για να αλλάξει.

Ο Νορβηγός δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα «γερασμένη ηλικιακά» και ότι δεν μπορεί να ελπίζει σε διάκριση στην Ευρώπη με την μορφή αυτή.

«Η ομάδα μας είναι από τις πιο γερασμένες στη διοργάνωση. Δεν ξέρω πότε θα μπορέσει να αλλάξει αυτό. Τώρα μπορούμε μόνο να σημειώσουμε τα λάθη και όχι να τα διορθώσουμε.

»Το επίπεδό μας είναι «υπό», όπως όμως και άλλων ομάδων» είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που απέφυγε να απαντήσει ερωτηθείς εάν η ομάδα θα παρουσίαζε αυτό το πρόσωπο εάν είχαν αποκτηθεί οι παίκτες που είχε προτείνει το καλοκαίρι.

Κατέστησε σαφές ότι δεν έχει περάσει από το μυαλό του η πιθανότητα της παραίτησης στη διάρκεια του αγώνα («είχα την προσοχή μου στο ματς») και δήλωσε για ακόμα μια φορά αισιόδοξος για το μέλλον.

«Πρέπει να βρούμε θετικές εικόνες και με αυτές να προετοιμαστούμε για το μέλλον. Θα συνεχίσουμε με τους παίκτες που έχουμε. Δεν μπορώ να διορθώσω τα ατομικά λάθη, και υπάρχουν πολλά από αυτά στον Ολυμπιακό.

» Μην ξεχνάτε ότι πριν το ματς μάθαμε ότι θα είχαμε ελλείψεις. Είχαμε μια ονειρεμένη αρχή αλλά η Λιόν με τα δύο γκολ που πέτυχε στο τέλος του ημιχρόνου, μας έθεσε νοκ άουτ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ