Στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τις ακριβότερες εμπορικές αγορές η Ερμού
Στην οδό Ερμού εντοπίζεται η 12η ακριβότερη εμπορική αγορά του κόσμου, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα διεθνούς οίκου. Το ετήσιο εμπορικό μίσθωμα ενός καταστήματος υψηλής προβολής φτάνει τα 2.400 ευρώ/τ.μ. Στην πρώτη θέση η 5η Λεωφόρος της Ν.Υόρκης.
30
Στην οδό Ερμού εντοπίζεται η δωδέκατη ακριβότερη εμπορική αγορά του κόσμου, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα διεθνούς οίκου. Το ετήσιο εμπορικό μίσθωμα ενός καταστήματος υψηλής προβολής υπολογίζεται σε 2.400 ευρώ/ ανά τετραγωνικό μέτρο.
Στην αντίστοιχη περσινή μελέτη του οίκου Cushman Wakefield Healy & Baker η οδός Ερμού καταλάμβανε την 11η θέση.
Ένας από τους λόγους που η συγκεκριμένη οδός βρίσκεται τόσο ψηλά είναι η αυξανόμενη ζήτηση για καταστήματα από διεθνείς και εγχώριες αλυσίδες.
Στην πρώτη θέση η περίφημη Fifth Avenue της Νέας Υόρκης με 11.558 ευρώ/τ.μ., ακολουθεί η Causeway Bay του Χονγκ Κονγκ με 9.625 ευρώ, η Avenue Champs Elysees του Παρισιού με 6.628 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και η New Bond Street του Λονδίνου με 5.578 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442