Πέρασε ο Πανιώνιος αποκλείστηκε η Πάτρα στο Len Trophy πόλο
Στην επόμενη φάση του Len Trophy ανδρών, πέρασε η ομάδα πόλο του Πανιωνίου, με νίκη 13-9 επί της γερμανικής Ιρντινγκεν. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών, παρά τη επικρατητή του στην αυλαία με 13-12 επί της πολωνικής Ποζτόβιετς Λοτζ.
Στην επόμενη φάση του Len Trophy ανδρών, πέρασε η ομάδα πόλο του Πανιωνίου. Η ελληνική ομάδα, αν και βρέθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο πίσω στο σκορ με 3-2, τελικά επικράτησε 13-9 της γερμανικής Ιρντινγκεν και κατέκτησε τη δεύτερη θέση του ομίλου που της χάρισε και το «εισιτήριο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η κλήρωση της οποίας θα γίνει την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στη Βουδαπέστη.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 3-3, 5-2
Τα τέρματα των Νεοσμυρνιωτών σημείωσαν οι Αφρουδάκης (5), Σάντα (4), Αναστασιάδης, Μίραλης, Πέτροβιτς και Καλακώνας.
Φινάλε με νίκη αλλά αποκλεισμό για το ΝΟ Πατρών
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών στον προκριματικό όμιλο του Len Trophy. Το αχαϊκό συγκρότημα, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας για τη β φάση της διοργάνωσης που διεξήχθη στο Κότορ της Σερβίας, επικράτησε 13-12 της πολωνικής Ποζτόβιετς Λοτζ και κατέκτησε την τρίτη θέση στον 12ο όμιλο που ωστόσο δεν μεταφράζεται σε πρόκριση στη 16άδα.
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-1, 2-4, 4-4.
Τα τέρματα του ΝΟΠ πέτυχαν οι Παπαδέας 1, Κανελλόπουλος 3, Κοντάκος 2, Βαμβουνάκης 1, Αποσκίτης 2, Δικαίος 1, Αυγουστιανάκης 2 και Μάνεσης 1.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.