Τρίτη 28 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Απόρησε με την έκταση που πήρε ένας… στιγμιαίος εκνευρισμός ο Σόλιντ

Απόρησε με την έκταση που πήρε ένας… στιγμιαίος εκνευρισμός ο Σόλιντ

«Ρίχνει» τους τόνους ο Τροντ Σόλιντ, σε σχέση με το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στη προπόνηση του Ολυμπιακού, με πρωταγωνιστές τους Τουρέ, Σούρερ και Καστίγιο. «Απορώ πώς πήρε τόσο μεγάλη έκταση ένας στιγμιαίος εκνευρισμός» είπε χαρακτηριστικά.

26

«Ρίχνει» τους τόνους ο Τροντ Σόλιντ, σε σχέση με το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στη προπόνηση του Ολυμπιακού, με πρωταγωνιστές τους Τουρέ, Σούρερ και Καστίγιο.

Με δήλωσή του, που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Νορβηγός τεχνικός κάνει λόγο για «στιγμιαίο εκνευρισμό» των παικτών και τονίζει ότι το συμβάν αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την ομάδα.

Η δήλωση του προπονητή των «ερυθρολεύκων» αναφέρει τα εξής: «Απορώ πώς πήρε τόσο μεγάλη έκταση ένας στιγμιαίος εκνευρισμός μεταξύ ποδοσφαιριστών».

»Είναι κάτι που συμβαίνει στις προπονήσεις όλων των ομάδων και ιδίως των μεγάλων, που κάνουν συνεχώς πρωταθλητισμό και το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών τους για να κερδίσουν μια θέση στην 18άδα είναι μεγάλο. Σε οποιαδήποτε δουλειά μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο και για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αποπροσανατολίσει από τους στόχους μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Απριλίου 2026
Cookies