Η κυβέρνηση ομολογεί νέα μέτρα λιτότητας, λέει το ΠΑΣΟΚ
Η κυβέρνηση αναγκάζεται τώρα να ομολογήσει εμμέσως πλην σαφώς ότι πρόκειται να προχωρήσει σε επιπλέον μέτρα λιτότητας, τονίζει σε ανακοίνωσή του, την Παρασκευή ο Τομέας Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις δηλώσεις Αλογοσκούφη την Πέμπτη.
Η κυβέρνηση αναγκάζεται τώρα να ομολογήσει εμμέσως πλην σαφώς ότι πρόκειται να προχωρήσει σε επιπλέον μέτρα λιτότητας, τονίζει σε ανακοίνωσή του, την Παρασκευή ο Τομέας Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γ.Αλογοσκούφης την Πέμπτη στο συνέδριο του Economist.
«Μόλις 18 μέρες μετά την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού στη Βουλή, ο κ. Αλογοσκούφης ανακοίνωσε χθες βράδυ την αλλαγή του προϋπολογισμού του 2006, διαψεύδοντας όσα ο ίδιος έλεγε πριν μερικές μέρες στα αρμόδια κοινοβουλευτικά όργανα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το ΠΑΣΟΚ, τονίζεται στην ανακοίνωση, είχε από την πρώτη στιγμή επισημαίνει το γεγονός ότι το προσχέδιο του Προϋπολογισμού είναι στον αέρα και ότι η κυβέρνηση θα αναγκαζόταν να φέρει σύντομα ένα διαφορετικό προϋπολογισμό.
«Η κυβέρνηση της ΝΔ, δέσμια των πράξεών της που οδήγησαν την οικονομία μας σε καθεστώς επιτήρησης, αναγκάζεται τώρα να ομολογήσει εμμέσως πλην σαφώς ότι πρόκειται να προχωρήσει σε επιπλέον μέτρα λιτότητας. Αναμένουμε το καινούργιο προσχέδιο. Φοβόμαστε ότι ούτε αυτό θα είναι το τελικό» καταλήγει η ανακοίνωση.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων